WeTu Analytics

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge, a Tsavo East National Park està situat a la riba nord ombrejada del riu Voi mirant a través de la famosa presa d'Aruba.

En el fons salvatge es troba aquest petit tros de cel; Ashnil Aruba Lodge. Totes les 46 habitacions Lodge espaioses i 6 tendes de luxe que donen a la presa d'Aruba estan ben moblades. En l'ambient serè de la coberta del mirador gaudir de l'observació d'animals i ocells envoltats de natura i acollit pel personal de cura. Un bany a la bonica piscina garanteix la màxima relaxació.

Tsavo East National Park és accessible per carretera; només 2 hores amb cotxe de Mombasa. 6 hores amb cotxe de Nairobi per carretera i 3 hores amb tren.

No et perdis una experiència de conducció de joc com lleons inútils de Tsavo són una visita obligada! Gaudeix de la nostra hospitalitat al bar i deliciosos menjars preparats pel nostre xef. Dormir profundament en un entorn bonic i còmode després d'un meravellós dia de visualització de la vida silvestre.

La presa d'Aruba és un dels llocs més destacats a l'est de Tsavo. La presa ha format un enorme embassament que és un gran atractiu per a molts animals i una rica avifauna; hi ha més de 200 espècies d'ocells a Aruba.

També a Ashnil Aruba, podem organitzar una cerimònia especial per a tu; on podràs intercanviar vots al teatre de fauna acompanyada pels ballarins tradicionals del Maasai o Samburu, sopars d'arbust, esmorzar de muntanya i dinar de pícnic.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ashnil Aruba Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes