WeTu Analytics

!Xaus Lodge

Wilderness walks

Durant les passejades matinals amb els guies podràs “llegir el diari” de la nit anterior: veure els spoors d'animals, ensenyar sobre les plantes i la vida del desert. La distància recorreguda depèn de les capacitats i l'interès dels convidats.

També hi ha passejades a mig matí, on camineu a les salines i apreneu fins a quin punt són aquestes paelles del desert i expansives.

Mostra més
Mostra menys

Visiting the Local Craft School

! Xaus Lodge és propietat de les comunitats locals khomani San i Mier. Els convidats són convidats a conèixer el craftersat de l'escola, i obtenir una visió de les vides modernes de la comunitat telocal Bushman, així com una oportunitat per comprar manualitats de l'escola artists.The original està configurat per donar als ancians l'oportunitat de transmetre les habilitats tradicionals a la generació més jove que no necessàriament viure un estil de vida tradicional. D'aquesta manera, els clients experimentaran la interacció entre tradicions antigues i estils de vida moderns.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

S'ofereixen unitats de joc de tarda o nit, permetent als hostes veure les dunes. Mentre que els albiraments d'aus són freqüents i bells, altres albiraments són impredictibles i fascinants.

Mostra més
Mostra menys

Sundowners on the Dunes

Els clients són benvinguts a gaudir del tracte dels capvespres a la duna i veure - i escoltar! - el dia que es va posar al seu voltant

Mostra més
Mostra menys

Night viewing and Stargazing

Donat! La reclusió de Xaus de la llum ambiental, el seu cel nocturn és espectacular. Coneix les constel·lacions a simple vista, o mira la Via Làctia a través dels nostres telescopis.

Mostra més
Mostra menys

Auob River Game Drive

Aquesta unitat fluvial està disponible lliurement per als clients que s'allotgen durant quatre nits i es pot discutir i organitzar per als clients que ho desitgin, per un suplement.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

!Xaus Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes