WeTu Analytics

Ngoma Safari Lodge

Situat a la Reserva Forestal de Chobe a només 3 km del Parc Nacional de Chobe (una regió coneguda per la seva fauna excepcional, en particular els famosos elefants Chobe, i la llar de més de 75 mamífers i 450 espècies d'ocells), Ngoma Safari Lodge mana impressionants vistes sobre el riu Chobe i planes d'inundació.

La zona central del lodge inclou una sala d'estar ben equipada, un menjador i una zona de bar, així com una piscina d'immersió. Cada suite privada orientada al riu ofereix un refugi tranquil, i és un dels vuit lògies espaioses i luxoses, totes elles amb bany, dutxes interiors i exteriors i una zona d'estar exterior privada amb una “piscina refrescant i relaxada”.

A causa de la seva ubicació a la Reserva Forestal de Chobe, la casa de camp pot oferir passejades de joc amb un guia professional, així com unitats nocturnes. Les activitats inclouen un safari de dia complet amb cotxe al Parc Nacional de Chobe, un creuer i un dinar de pícnic, sortides de dia o de nit, passejades i birding. També es poden concertar visites al poble local.

Ngoma Safari Lodge, desenvolupat amb el Chobe Enclave Conservation Trust, s'ha compromès a fer una diferència sostenible per a les comunitats locals i el seu entorn.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ngoma Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes