WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

El Nkorombo és el campament mòbil amb tendes de campanya de Serian, situat en un lloc de riu privat a la reserva de Masai Mara. Aquesta petita configuració és plena de caràcter amb una vista sobre el riu Mara corrent, ple d'hipopòtam rient i cocodril llanguorós. Igual que a Serian i Ngare Serian, la vida a Nkorombo és discreta i tranquil·la. Situat entre un estand de croton d'oliva silvestre i taronja, el campament es troba just al costat d'un animat llepar de sal que presenta regularment rinoceront negre, i lleopard a la recerca de matar... Hi ha una gran quantitat de preses en aquesta zona, i és el lloc perfecte per a la visualització espectacular del joc.

Aquest té més d'una sensació tradicional de tendes de campanya que Serian i Ngare Serian: Nkorombo és un llenç a fons, i tocs com les dutxes de safari honrades de temps fan un gest d'ullet a les diferències entre camps fixos i mòbils.

Dissenyat per combinar-se perfectament en els seus impressionants voltants, consta de cinc àmplies tendes de campanya “estil Selous” englobades en l'estil safari de yore: cuir, fusta resistent, franges de cotó, tots donen accents a l'estil essencial, bonic i còmode que defineix Nkorombo. Els banys privats es barregen desert i luxe, amb lavabos i dutxes de cubs.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Serian's Nkorombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes