WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Game Drives

La pedra angular d'una experiència de safari a Serian és que cada grup té el seu propi vehicle de safari obert, i el seu propi guia i observador dedicat. La llibertat que et concedeix és clau per treure el màxim profit de la teva estada: anar on et porta el dia, sense les limitacions dels horaris fixos, o encaixar amb els plans d'altres persones. Res més que desig personal necessita dictar el que fas.

Els nostres vehicles estan especialment personalitzats per ser un marc d'escalada, i una eina extra per a fotògrafs. Són còmodes, capaços de manejar el terreny, i cobrir la distància... I van ser pensats per al sol, la pluja, el vent i, sobretot, la sensació de tenir el mínim possible que et separi del que hi ha per aquí.

Els nostres guies i observadors estan íntimament familiaritzats amb aquests llocs especials, perquè coneguin tots els seus secrets i les formes en què els animals interactuen amb ell, des dels subtils canvis de les estacions, fins a les etapes d'un cicle de vida dels animals, fins a la flora que ho sustenta tot, són la clau que pot desbloquejar tot per a tu.

A mesura que el sol es tanca el dia, torna al campament i uneix-te a nosaltres al voltant de la foguera, el lloc de trobada perfecte per compartir una beguda abans del sopar i històries del dia minvant.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Serian's Nkorombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes