WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

L'alberg té vista sobre un magnífic bosc indígena i la vall, així com les impressionants muntanyes Outeniqua. La propietat forma part d'una zona de conservació natural a la zona de Cigs de la Ruta del Jardí. Està molt a prop de la badia de Plettenberg, garantint que mai hi hagi un moment avorrit i us permetrà explorar al vostre gust i comoditat.

L'arquitectura de la casa és un dels seus aspectes més encantadors, permetent que els hostes se sentin com a casa immediatament. Dos amplis salons i tres massives xemeneies interiors fan d'aquest allotjament de vacances Plettenberg Bay càlid i reconfortant durant els mesos d'hivern, mentre que la combinació de la sala de lectura i la piscina creen la recepta perfecta per a la relaxació durant l'estiu. Independentment de la temporada que trieu visitar, trobareu Tamodi Lodge per ser un veritable paradís.

Els clients poden triar allotjar-se en les nostres boniques habitacions estàndard o en una de les nostres luxoses suites de lluna de mel. Cadascun d'ells han estat decorats amb la seva màxima comoditat en ment i tenen una atenció al detall que li mimarà i ajudarà a relaxar-se.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Tamodi Lodge & Stables

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes