WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Standard Suite : King

Aquesta és una de les nostres dues belles suites de llit king a l'edifici principal de la casa de camp. Aquesta suite disposa de bany privat amb banyera i dutxa de pedra i una terrassa privada amb seients a l'aire lliure, tot això amb vista sobre la nostra vall escombrada sota la casa de camp.

Mostra més
Mostra menys

Standard Suite : King/Twin

Aquesta és la segona de les nostres dues belles suites de llit king a l'edifici principal de la casa de camp. Aquesta suite disposa de bany privat amb banyera i dutxa de pedra i una terrassa privada amb seients a l'aire lliure, tot això amb vista sobre la nostra vall escombrada sota la casa de camp.

Mostra més
Mostra menys

Honeymoon Suite (Main Building)

La nostra bella suite de lluna de mel a l'edifici principal del lodge és el lloc perfecte per relaxar-se mentre s'allotja a Tamodi. Preciosa i gran de 75m2, aquesta suite disposa de bany privat amb banyera de pedra, dutxa interior i exterior i terrassa privada amb seient exterior

Mostra més
Mostra menys

Honeymoon Suite (Separate Building)

Relaxar-se en una casa de camp independent lluny de l'edifici principal de la casa de camp - aquesta suite és l'epítom de la privacitat i el romanç! Preciosa i gran de 75m2, aquesta suite disposa de bany privat amb banyera de pedra, dutxa interior i exterior i terrassa privada.

Mostra més
Mostra menys

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 6

Una de les dues boniques suites espaioses que comparteixen un edifici independent, aquesta suite té molt espai obert i luxe a 95m2. Amb la seva pròpia piscina privada d'immersió i semi-embolicar al voltant de la coberta, es pot submergir en la natura d'una banda amb una vista panoràmica

Mostra més
Mostra menys

Honeymoon suite new separate building

Escapar a un entorn romàntic on vostè té el seu propi espai en una casa de camp independent lluny de l'edifici principal de la casa de camp - aquesta suite és l'epítom de la privacitat i el romanç! Preciosa i gran de 75m2, aquesta suite disposa d'un bany en suite amb un gran bany.

Mostra més
Mostra menys

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 7

La segona de les nostres dues boniques suites espaioses que comparteixen un edifici independent, aquesta suite té molt espai obert i luxe a 95m2. Amb la seva pròpia piscina privada d'immersió i semi-embolcall al voltant de la coberta, es pot submergir en la natura.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Tamodi Lodge & Stables

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes