WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Les unitats de joc diàries amb guies i rastrejadors professionals ofereixen l'oportunitat perfecta per acostar-se als increïbles animals d'Àfrica, mentre que les unitats de la tarda revelen la màgia esquiva de l'Àfrica nocturna. Les nostres unitats de joc es duen a terme en Land Cruisers d'última generació, amb capacitat per a un màxim de sis convidats. Durant la seva estada a Singita Pamushana Lodge és probable que trobar una àmplia varietat de vida silvestre incloent rinoceront blanc i negre, Lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, guepard, gos salvatge, lleopard, i una abundància de vida d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Guided Safari Walks

Caminar safaris són una manera increïble d'experimentar l'arbust de prop i personal. El teu guia expert i rastrejador t'acompanyarà mentre segueixes els animals a peu pel desert i explora les magnífiques plantes i paisatges que t'envolten.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

L'aigua és una font de vida i bellesa, i cap lloc és més evident que en la remota tranquil·litat de l'arbust africà. La pesca a la presa per sota de la casa de camp és la manera ideal d'experimentar aquesta meravella de primera mà. Deixeu caure en un esquer i vegeu quina recompensa portarà el dia, mentre que el vostre guia i rastrejador us mostren com els locals pesquen amb plantes que es troben a la zona. Singita Pamushana compta amb una excel·lent pesca de caça durant tot l'any, incloent Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) i silur.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing

Potser no hi ha experiència més transcendent que mirar cap a un cel ple d'estrelles brillants. L'home ha tingut una relació amorosa amb el cel nocturn durant segles i amb molt poca contaminació i sense llums de la ciutat per desmerèixer les estrelles, la vostra visió del cel aquí serà cristal·lina, res entre vosaltres i el vast cel africà anterior.

Mostra més
Mostra menys

Tennis

Experimenta un partit de tennis com mai ho hauries fet abans.

Gaudeix del teu temps a la pista mentre estiguis envoltat de la bellesa del desert africà. Refresca't amb refrescos gratificants i una capbussada a la piscina propera.

Mostra més
Mostra menys

Community Visit

Els tours comunitaris ofereixen als hostes de Singita l'oportunitat d'obtenir informació sobre la vida comunitària i la cultura local de Shangaan. Podràs presenciar de primera mà l'impacte positiu dels pròspers programes de desenvolupament existents i conèixer a les persones fascinants que viuen en aquestes comunitats.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art Site Visit

Els San Bushmen són una de les cultures contínues més antigues de la terra, els caçadors-recol·lectors originals, la seva forma de vida és un mirall en el nostre passat. Feu un recorregut educatiu per veure l'art rupestre de San Bushmen que data de desenes de milers d'anys i aprendre sobre la seva notable forma de vida.

Mostra més
Mostra menys

Wine Experience

Com un dels compradors més influents d'Àfrica de vi, els cellers de Singita alberguen algunes de les reserves privades i vins vintage més buscats que el continent ofereix.

Tant si sou coneixedors com si només gaudiu de la copa de vi ocasional, els nostres experimentats sommeliers es delecten per presentar als hostes una àmplia selecció de varietats de tot el món.

A través de Singita Premier Wine Direct els clients poden adquirir vins dels nostres cellers: ja sigui per portar-los a casa al final del seu viatge o bé lliurats a la seva porta. Com a complement de les compres del celler, hem aconseguit assignacions de vins molt limitats i buscats, inclosos els vins 'Icons', 'Single Vineyard' i 'Limited Release', directament de cellers líders de Sud-àfrica.

Emmagatzemats en cellers de temperatura controlada, és poc probable que aquests vins estiguin disponibles en cap altre lloc.

Mostra més
Mostra menys

Wellness

Oferint el luxe d'un temps i un espai sense filtrar, el desert africà és l'escenari definitiu per al desenrotllament complet, mentre que les energies curatives del continent s'encapsulen en rituals que nodreixen i nodreixen.

A Singita, el nostre propòsit perdurable per restaurar la terra i la seva vida silvestre s'estén a oferir experiències curatives als nostres hostes en cada punt de contacte. Els tractaments dedicats en els nostres espais de massatge s'aprofiten dels profunds beneficis dels savis indígenes i els olis essencials que relaxen, reposen i reviuen. Cada teràpia a mida es pot personalitzar i cronometrar a preferència, garantint una experiència completament personalitzada.

El menú de massatges ha estat dissenyat per submergir els hostes en el seu bell entorn, i tots els tractaments incorporen aquesta pau i energia vibrant per revitalitzar i nodrir l'ànima.

Mostra més
Mostra menys

Fitness Centre

Hi ha un centre de fitness totalment equipat per a la comoditat dels hostes.

Mostra més
Mostra menys

Sundowner Cruise

La posta de sol africana és una ocasió que val la pena celebrar i la presa per sota de la casa de camp és el lloc perfecte per gaudir d'un magnífic creuer de la posta de sol mentre bevent refrescants i per veure la magnífica vida silvestre, ja que es redueix a prendre de la presa.

Mostra més
Mostra menys

Swimming

Els clients del Singita Pamushana poden gaudir d'un bany a la piscina situada a la zona principal del lodge. Totes les suites també disposen de piscines privades d'immersió.

Mostra més
Mostra menys

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery a la zona principal del lodge.

Mostra més
Mostra menys

Yoga

Trobareu una estora de ioga dedicada a la vostra suite, així com una targeta per guiar-vos a través d'una seqüència relaxant a la intimitat de la vostra habitació o a la vostra coberta. Tots els nostres lodges també ofereixen pràctiques de ioga Vinyasa i Yin amb practicants formats: només cal que pregunteu al nostre personal frontal per consultar la disponibilitat, i després reservar i unir-se a una sessió.

Conegut per sincronitzar perfectament el moviment amb l'alè, Vinyasa és un estil fluix de ioga que es mou d'una postura a una altra utilitzant el compromís muscular. Yin és una pràctica meditativa centrada en postures passives i de llarga durada, sovint amb el suport d'accessoris com blocs i reforços. Ajuda a millorar la flexibilitat, reduir l'estrès, tranquil·litzar la ment i fomentar el mindfulness.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Singita Pamushana Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes