WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Birding

Acompanyat d'un guia, seguireu els camins forestals i atendreu diferents tipus d'aus. Dels 325 que es registren en aquest parc nacional, 6 espècies d'aus són endèmiques de la regió del Rift Albertine, incloent el Apalis de taponat negre, Sunbird de cap blau, Apalis de coll, Crimsonwing Dusky, Purple-Breast Sunbird i de cara vermella Woodland Warbler.

Mostra més
Mostra menys

Chimpanzee Tracking

El bosc obre les seves portes per a un sensacional seguiment de ximpanzés! Gaudeix d'un passeig guiat de primats per les exuberants despeses de la selva tropical, a la recerca dels ximpanzés salvatges. La guia de guardaboscos t'explicarà més sobre les espècies d'animals i plantes que et trobes en el teu camí. També mira cap a fora per altres primats com els micos vermell-Colobus i Mangabey, ocells, pistes de mamífers i molt més!

Mostra més
Mostra menys

Forest Walk

Ser educat i entretingut per guies experimentats de guardaboscos. Aquesta caminada s'adapta especialment als nens que són massa petits per participar en el seguiment del ximpanzé. Mentre els pares gaudeixen de la seva experiència de ximpanzé, els més petits aniran a passejar pel bosc i coneixeran més sobre l'ecosistema, seguits d'activitats creatives i jocs.

Mostra més
Mostra menys

Bigodi Village Walk

Un altre projecte iniciat per la comunitat és el Village Walk. Aquest passeig guiat us portarà a una reunió més propera amb el Centre de Comerç de Bigodi. Acompanyat d'un guia, que us explicarà tot sobre els costums tradicionals i l'estil de vida d'aquesta tribu, seguireu el camí del poble i visitareu una escola primària, església catòlica, casals tradicionals, coneixereu els cultius i escolteu la narració d'un Mzee (ancià).

Mostra més
Mostra menys

Exploration of the Crater Lakes

Mentre conduïu des del Fort Portal fins al bosc de Kibale, passareu per la zona de la regió dels llacs del Crater Bunyaruguru. Aquí podeu simplement gaudir de la bellesa dels nombrosos llacs petits, envoltats de suaus turons i de les impressionants vistes. Fer una caminada al llac Nkuruba per trobar diferents espècies de primats i aus. O visiteu les cascades Mahoma amagades mentre coneixeu la gent local mentre passeu pels seus pobles i apreneu més sobre els costums de la tribu Boro.

Mostra més
Mostra menys

Sebitoli Forest

Aquesta part del bosc de Kibale es troba a 12 km de Fort Portal en direcció a Kampala. La zona ofereix diferents rutes a peu per a una excel·lent visió d'aus i primats en un bosc de fulla perenne humit.

Mostra més
Mostra menys

Hike at the slopes of the Rwenzori Mountains

Kibale Forest es troba gairebé al peu de les “Muntanyes de la Lluna”. Aquí podreu gaudir d'un passeig guiat per la natura, amb vistes panoràmiques als turons, valls verdes i grans plantacions de plàtan. Obtindreu una visió de la vida del poble i visitareu un sanador tradicional en aquesta casa.

Mostra més
Mostra menys

Visit to the tea estates

Kibale Forest està envoltat de grans plantacions de te verd i per tant la seva estada a Primate Lodge Kibale no pot anar sense una visita a una de les finques de te. Toqueu les fulles de te fresc i observeu que els treballadors es bolquen, arrenquen i desherbatge. Per descomptat que esteu convidats a participar-hi! A la fàbrica de te seràs testimoni del progrés de la transformació de les fulles a negre (fet) te i obtindràs un tast del producte final!

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Primate Lodge Kibale

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes