WeTu Analytics

Bundu Rafting

El riu Zambezi per sota de les cascades Victòria és àmpliament considerat com el millor riu Rafting d'Aigua Blanca del món. Amb els seus canals profunds i els seus alts volums d'aigua, el Zambezi té una classe 3 - 5 ràpids plens d'adrenalina intercalats amb piscines tranquil·les.

Sortides de ràfting que s'ofereixen varien des d'un parell d'hores, fins a una aventura completa de sis dies des de les Cascades Victòria fins al llac Kariba.

Si el ràfting d'Aigua Blanca és una mica massa “artell blanc” per al vostre gust, el nostre únic HYDROSPEED SURF a l'ona a 2 ràpida marca totes les caixes: és divertit, físic, desafiant i situat al bell paisatge de la gola de Batoka per sota de les cascades Victòria.

Per què no combinar aquesta increïble activitat amb un bany a les piscines de roca sota les cascades Victòria? Un SWIM sota la roca pura amb cascada d'aigua al seu voltant sota una de les Set Meravelles Naturals del Món és realment una experiència de tota la vida.

Per als amants de la natura, i aquells que vulguin una excursió més pausada, la DRIFTA LIVINGSTONE i el FLOAT DE RIU són per a tu. Una tarda a la deriva en una bassa inflable pels zambezi explorant canals tranquils mentre es pren una copa és una bona manera d'acabar un altre dia perfecte a l'Àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Bundu Rafting

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes