WeTu Analytics

Kicheche Laikipia

Meet the Northen White Rhinos

Els dos rinoceronts que queden ara viuen al recinte de rinoceronts de 700 acres. Aquí, els visitants tenen l'oportunitat d'una vegada a la vida de conèixer aquests notables rinoceronts de prop i personal i escoltar la seva increïble història dels guardadors que els cuiden les 24 hores del dia a dia. Disponible durant una hora a les 08:30, 11:00, 15:00, i 16:30 hores.

Entrada al recinte per persona: 70,00 US$ (Min. 2 paxs/Reservable amb antelació)

Mostra més
Mostra menys

Canoeing

El petit llac davant del Kicheche Laikipia Camp ofereix l'oportunitat única de piragüisme només
enmig de la conservació amb la possibilitat de veure els animals que vénen a beure.

Inclòs en la nostra tarifa de paquets (màxim 2 pax)

Mostra més
Mostra menys

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Veure la vida silvestre a prop, però sense encroachingontheirspace, isendlesslyfascinant i els instints i l'experiència dels nostres guies proporcionarà excel·lents oportunitats fotogràfiques d'animals salvatges. Els nostres vehicles 4WD personalitzats de safari estan dissenyats per oferir una visió perfecta.

Mostra més
Mostra menys

Night game drives

Night Game Drives s'ofereixen per permetre als hostes l'oportunitat d'observar espècies nocturnes menys vistes. Els nostres vehicles estan equipats amb un focus filtrat a mà i espècies residents inclouen aardvark, geneta, guineu d'orelles, hiena de ratlles, serval, teixó de mel, civet i zorilla.

Mostra més
Mostra menys

Game walk

S'obté una perspectiva diferent a través de passejades acompanyades per la sabana. Els nostres guies interpretatius assenyalaran la spoor d'un lleopard, el niu d'un ocell rar o els signes d'activitat migratòria recent que passarien desapercebuts pels ulls dels desconeguts.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Biking

És un mode de safari molt diferent en bicicleta, una experiència que recordaràs! Inclou un curt trajecte de joc en ruta fins a la zona d'equitació designada i adaptem el nostre passeig al vostre estat físic. Permetre 3 hores per a l'execució.

Mostra més
Mostra menys

Baraka (The blind Rhino) Visit

El rinoceront negre Baraka viu en el que abans era el recinte de 100 hectàrees de Morani, portant la bandera del seu predecessor. Baraka va néixer a la natura a Ol Pejeta, però va perdre de vista als dos ulls a causa d'una baralla i després d'una cataracta. Ara Baraka viu al recinte, situat al costat del Centre d'Informació Morani, per la seva pròpia seguretat, i ha assumit el seu nou paper d'ambaixador del rinoceront.

Mostra més
Mostra menys

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

Un viatge de dia sencer al bonic bosc Ngare Ndare fora d'Ol Pejeta Conservancy. Sortida matí del campament, passeig guiat pel bosc fins a la cascada i piscina natural, observació d'ocells, passeig amb dosser, dinar de pícnic. Tornar al campament a la posta de sol.

(US$250 pp per 2 pax │ US$170 pp per 3 pax │ US$120 pp per 4 — 6 pax)

Mostra més
Mostra menys

Research & Education centre

El Centre Educatiu de Fauna conté una sèrie d'exposicions de fauna i fons sobre la Conservació i el seu funcionament, una parada interessant per a nens i adults per igual.

Mostra més
Mostra menys

Chimpanzee visit

Gaudeix d'una oportunitat única de veure els ximpanzés i aprèn més sobre la cura del dia a dia dels ximpanzés a la nostra cura. Els ximpanzés no són indígenes de Kenya i Sweetwaters El Santuari de Ximpanzés és l'únic

lloc per veure'ls a Kenya.

Mostra més
Mostra menys

Anti-poaching Dogs display

Interactua amb els cuidadors de gossos i coneix què és necessari per cuidar l'equip caní especialment entrenat. S'anima als hostes a provar i evadir els gossos sniffer, no només és aquesta gran diversió, sinó que ajuda a oferir un entrenament genuí per als gossos.

(Disponible a les 08:30 hrs │ US$70pp │ Es pot reservar amb antelació │ Restringit a 6 pax │ No apte per a menors de 12 anys)

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kicheche Laikipia

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes