WeTu Analytics

Kicheche Laikipia Camp

Endangered Species Enclosure

Els últims animals restants d'aquesta espècie van ser traslladats a Ol Pejeta i s'espera que creï el nucli d'un programa de cria reeixit. A més del rinoceront blanc del nord amb els últims 3 restants al món, és la llar d'una sèrie d'espècies en perill d'extinció, incloent el hartebeest de Jackson amenaçat localment i la zebra de Grevy. Podeu visitar el recinte durant la vostra visita a Ol Pejeta Conservancy.

Entrada per persona al recinte: US$ 40,00 (Min 2 pax)

Mostra més
Mostra menys

Canoeing

El petit llac del Kicheche Laikipia Camp ofereix l'oportunitat única de fer piragüisme
enmig de la reserva amb la possibilitat de veure els animals que vénen a beure.

Inclòs en la tarifa del paquet (Màxim 2 pax)

Mostra més
Mostra menys

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Veure la vida silvestre a prop, però sense encroachingontheirspace, isendlesslyfascinant i els instints i l'experiència dels nostres guies proporcionarà excel·lents oportunitats fotogràfiques d'animals salvatges. Els nostres vehicles 4WD personalitzats de safari estan dissenyats per oferir una visió perfecta.

Mostra més
Mostra menys

Night game drives

Night Game Drives s'ofereixen per permetre als hostes l'oportunitat d'observar espècies nocturnes menys vistes. Els nostres vehicles estan equipats amb un focus filtrat a mà i espècies residents inclouen aardvark, geneta, guineu d'orelles, hiena de ratlles, serval, teixó de mel, civet i zorilla.

Mostra més
Mostra menys

Game walk

S'obté una perspectiva diferent a través de passejades acompanyades per la sabana. Els nostres guies interpretatius assenyalaran la spoor d'un lleopard, el niu d'un ocell rar o els signes d'activitat migratòria recent que passarien desapercebuts pels ulls dels desconeguts.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Biking

És un mode de safari molt diferent en bicicleta, una experiència que recordaràs! Inclou un curt trajecte de joc en ruta fins a la zona d'equitació designada i adaptem el nostre passeig al vostre estat físic. Permetre 3 hores per a l'execució.

Mostra més
Mostra menys

Horse Riding

Prendre un matí o un passeig nocturn dins de la

Recinte d'espècies amenaçades de 600 hectàrees, acompanyat d'un personal expert en els cavalls de safari d'Ol Pejeta. Aquestes passejades us faran un recorregut per una zona lliure de depredadors destinada a Ol Pejeta per a la recuperació del rinoceront blanc del nord.

$50pp

Mostra més
Mostra menys

Chimpanzee visit

Gaudeix d'una oportunitat única de veure els ximpanzés i aprèn més sobre la cura del dia a dia dels ximpanzés a la nostra cura. Els ximpanzés no són indígenes de Kenya i Sweetwaters El Santuari de Ximpanzés és l'únic

lloc per veure'ls a Kenya.

Mostra més
Mostra menys

Baraka (The blind Rhino) Visit

El rinoceront negre Baraka viu en el que abans era el recinte de 100 hectàrees de Morani, portant la bandera del seu predecessor. Baraka va néixer a la natura a Ol Pejeta, però va perdre de vista als dos ulls a causa d'una baralla i després d'una cataracta. Ara Baraka viu al recinte, situat al costat del Centre d'Informació Morani, per la seva pròpia seguretat, i ha assumit el seu nou paper d'ambaixador del rinoceront.

Mostra més
Mostra menys

Research & Education centre

El Centre Educatiu de Fauna conté una sèrie d'exposicions de fauna i fons sobre la Conservació i el seu funcionament, una parada interessant per a nens i adults per igual.

Mostra més
Mostra menys

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

Una excursió de dia complet al bell Bosc de Ngare Ndare situat als afores d'Ol Pejeta Conservancy. Passeig guiat pel bosc, observació d'aus, passeig amb dosser, dinar de pícnic. Tornar al campament per la posta de sol.

Excursió gratuïta per a mínim 2 persones, cal reservar prèviament.

Mostra més
Mostra menys

Wild Camping - Lolldaiga Ranch

Viatja fora de l'Ol Pejeta Conservancy als impressionants turons de Lolldaiga, que ofereixen un terreny excel·lent per caminar. Us acompanyarà un guia Kicheche i durant la nit en un càmping mòbil. Fly campament establert segons Mara enumerat anteriorment.

Mostra més
Mostra menys

Lion Tracking

El programa Lion Tracking supervisa els lleons Conservancy (alguns han estat collarits amb receptors). Com a part del programa Ol Pejeta rastreja els lleons amb una unitat de seguiment portàtil i remetre les dades al Departament de Seguiment Ecològic.

Els clients són recollits i retornats al campament pel vehicle i guia Turisme Ol Pejeta.

2 hores aprox. Per persona US$ 40.00 (Min 2 pax) vehicle s'asseu 6 i no és exclusiu.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Kicheche Laikipia Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes