WeTu Analytics

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

El Linyanti Bush Camp està situat a la vora del pantà de Linyanti, en una reserva privada que limita amb el límit occidental de Chobe, a l'enclavament de Chobe. Els aiguamolls són l'única font d'aigua de quilòmetres al voltant i atrauen fauna adaptada a l'aigua i adaptada al desert, a més d'un gran nombre d'aus.

Linyanti Bush Camp és un campament íntim amb 6 tendes de luxe a la vora del pantà de Linyanti. La zona comunitària elevada ofereix un acollidor saló, bar i zona de menjador, així com una piscina, amb boniques vistes al paisatge únic de Linyanti.

Linyanti és més conegut per les seves grans poblacions d'elefant i búfal que es congreguen en un gran nombre, especialment durant l'estació seca. Altres trobades de fauna salvatge inclouen lleó, lleopard, gos salvatge, l'antílop sitatunga rara i elusiva, hipopòtam i cocodril. La zona també ofereix una espectacular observació d'aus durant tot l'any. La llunyania relativa de la zona la converteix en una destinació de safari salvatge afavorit i una de les zones més buscades al nord de Botswana.

Linyanti és més conegut per les seves grans poblacions d'elefant i búfal que es congreguen en un gran nombre, especialment durant l'estació seca. Altres trobades de vida silvestre inclouen Lleó, sabre, ruan, lleopard, gos salvatge, l'antílop sitatunga rara i elusiva, lechwe vermell, hipopòtam i cocodril, així com altres espècies de planes joc. La zona també ofereix una espectacular observació d'aus durant tot l'any. La llunyania relativa de la zona la converteix en una destinació de safari salvatge afavorida i una de les zones més buscades al nord de Botswana.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes