WeTu Analytics

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

Mokoro Safaris

Tradicionalment, el Mokoro era l'única forma de transport a través de les vies fluvials. Navega pels rius i afluents amb les nostres Guies Fluvials en una canoa que assaboreix aquells moments de pau i troba una increïble varietat de fauna al llarg del camí.

A diferència dels tradicionals Mokoros que estan fets d'arbres autòctons, per conservar el medi ambient modelem els nostres Mokoros a partir de fibra de vidre. Mokoro Safaris estan disponibles quan els nivells d'aigua ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Les unitats de joc de matí, tarda i nit s'ofereixen en vehicles 4x4 oberts. Linyanti és més conegut per les seves grans poblacions d'elefant i búfal que es congreguen en un gran nombre, especialment durant l'estació seca.

Dirigida per un dels nostres guies experimentats, podràs veure una magnífica fauna autòctona de la zona. La vostra guia us mostrarà els llocs amagats millors per a la visualització del joc i us donarà coneixement de la informació privilegiada. Amb anys d'experiència, les nostres guies African Bush Camps són conegudes per ser algunes de les millors del negoci.

Les nostres concessions privades permeten unitats de joc després que el sol s'hagi posat. Experimenta l'arbust quan la fauna nocturna evasiva desperta per caçar, farratge i viure les seves vides sota la coberta de la foscor.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Desperta els teus sentits i descobreix tot el que t'ofereix l'arbust a l'hora de prendre part en uns safaris per caminar. Els safaris guiats a peu són per a clients de 16 anys o més i estan dirigits pels nostres guies de senderisme qualificats i apassionats que comparteixen els seus coneixements i l'amor a l'arbust.

Per a un safari de dia complet a peu, un guia privat a peu haurà de ser pre-reservat amb nosaltres.

Amb la vegetació seca entre maig i octubre, els safaris a peu són una manera fantàstica i emocionant d'experimentar la zona. Com que la vostra seguretat és la nostra primera prioritat, els safaris per caminar solen realitzar-se quan l'arbust no és massa gruixut i els nostres guies estan armats en tot moment.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

La zona ofereix una espectacular observació d'aus durant tot l'any. Amb els seus hàbitats mixtos arriba una bona varietat d'espècies d'aus. Linyanti birding és excel·lent, convertint-lo en una de les atraccions més grans d'un safari d'Okavango.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Helicopter flight (Seasonal)

S'inclou un vol escènic de mitja hora en helicòpter durant l'estada de 3 nits o més al Linyanti Bush Camp d'abril a novembre. Experimenta el desert immaculat des d'una vista d'ocell per a una experiència d'arbust completament diferent.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Linyanti Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes