WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse legae

(9 unitats / xalets)

El campament de Motse és un “poble” aïllat de nou “legae” (la paraula tswana per a “habitatges”) que inclou tres llegades familiars, accedides de l'edifici principal al llarg de passarel·les de fusta que travessen els arbres de tremolor i les espines de camells. Estan situades per garantir que cadascuna sigui privada i aïllada i construïda amb materials naturals de la zona.

Cada potes de palla té una coberta de visió oberta i un llit de estrelles que miren a través de la sabana fins a un forat d'aigua que atrau una varietat de vida silvestre. L'allotjament de luxe compleix els més alts estàndards d'estètica i disseny, però és, al mateix temps, sense pretensions amb un enfocament en la simplicitat i la comoditat. Això està d'acord amb el focus de Tswalu en la restauració i conservació de la terra que és honest, autèntic i inspirador.

El Motse evoca un estat d'ànim d'intimitat, tranquil·litat i autenticitat, una llar d'ambient familiar. Els interiors són frescos i espaiosos, amb llits king-size amuntegats en mosquiteres romàntiques i orientats a maximitzar les vistes a través de portes corredisses de vidre. Cada habitació té una llar de foc i una zona de vestidor independent amb un ampli espai d'armari. Els banys han estat creats amb jardins privats, banyeres de luxe i dutxes tant interiors com exteriors.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU The Motse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes