WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse Legae

(6 habitacions)

Un “poble” de només nou cases (tres de les quals compten amb un segon dormitori per a nens), The Motse capta l'ànima del Kalahari en el seu disseny i materials. Els espais privats flueixen sense esforç cap a les vistes del pou d'aigua i més enllà de la sabana.

L'arquitectura de The Motse s'alinea perfectament amb la Natura per crear moments de calidesa i frescor, reclusió i records compartits. Les habitacions estan il·luminades pel sol que s'aixeca sobre la cresta darrere de The Motse, i els arbres indígenes creen piscines d'ombra. Cada espai de The Motse us convida, de la mateixa manera que Tswalu us convida a explorar i investigar el vostre entorn.

Mostra més
Mostra menys

Motse Family Suite

(3 habitacions)

El luxe és un fet quan esteu en safari a Tswalu. A The Motse, només 18 adults s'allotgen en nou llegae (suites) individuals fetes de sorra del desert, roca i palla, amb totes les comoditats imaginables: xemeneies obertes, dutxes a l'aire lliure, cobertes privades, àmplies zones d'estar, vestidors i àrees d'estudi i internet sense fils.

Disposem de tres llegae familiars (suites) que disposen de 2 dormitoris en suite separats per un gran saló i terrassa.

A la casa principal cobertes elevades al voltant de la piscina de forma lliure, permeten vistes panoràmiques dels paisatges de Kalahari circumdants, i un pou d'aigua popular entre la vida silvestre. Un ampli saló i menjador, biblioteca, spa, gimnàs totalment equipat, celler impressionant i tradicional boma completen les instal·lacions de luxe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU The Motse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes