WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Dining at Tswalu

Des d'un esmorzar tardà a la piscina, un pícnic a les dunes, una festa a la boma, o els capvespres i aperitius a la coberta privada... Els clients podran gaudir dels deliciosos àpats gourmet elaborats pel xef executiu Marnus Scholly.

Cada moment de cada àpat a Tswalu reflecteix l'herència culinària de Sud-àfrica i està acuradament dissenyat per ser el més inclusiu possible. La sostenibilitat és clau: ens dediquem als ingredients de Kalahari i treballem amb proveïdors locals que comparteixen la nostra ètica de baix impacte.

Creiem que el luxe es troba en sabors contextuals i rellevants en lloc de malbaratament sobreabundància. La nostra oferta gastronòmica ajuda a explicar la història de Tswalu: s'inspira i capta l'essència del Kalahari.

Treballant en col·laboració amb el xef sud-africà, Jan Hendrik van der Westhuizen, els nostres xefs busquen reinterpretar els sabors que troben al seu voltant i crear punts de toc gustatiu únics a cada pas. La nostra elecció dels ingredients és només la meitat de la història; el context del qual vénen i en el qual se serveixen completa la imatge.

Tswalu ofereix una sèrie d'opcions de restauració per als clients que poden sopar a l'interior o fora, al menjador o a la terrassa de la piscina, i poden gaudir dels seus àpats en els moments que s'adaptin a ells.

La carta de vins de Tswalu ha estat seleccionada acuradament entre els millors vins sud-africans disponibles i els clients podran gaudir de menús de maridatge i maridatge.

Tots els clients ara tenen l'oportunitat única a la vida d'experimentar el Restaurant Klein JAN.

Mostra més
Mostra menys

Restaurant Klein JAN

L'obertura del restaurant Klein JAN a Tswalu és la culminació de gairebé tres anys d'investigació del xef d'origen sud-africà, Jan Hendrik van der Westhuizen, sobre les tradicions culinàries i els ingredients de les cultures i comunitats que anomenen la casa Kalahari. La creació de Klein JAN ha estat el gran projecte de tornada a casa de Jan Hendrik.

La seva visió? Explicar les històries de la regió del Cap del Nord a cada plat: històries arrelades a l'antiga saviesa d'aquest lloc remot, fora del radar d'extrems i paisatges dramàtics i vastos. És una regió de Sud-àfrica on la vida està determinada o mesurada per l'absència o presència de pluja, on els recursos en un any d'abundància s'emmagatzemen o es conserven acuradament durant èpoques més primes.

Jan Hendrik va sentir una connexió instantània amb la immensitat del Kalahari, i sabia que havia arribat el moment d'elevar els herois no coneguts del Cap Nord i els seus productes i productes superiors al seu lloc legítim. L'obertura de Klein JAN a Tswalu, més que a la capital foodie de Sud-àfrica de Ciutat del Cap, va afegir l'autenticitat i la sostenibilitat a l'empresa, fent-se ressò de la importància de l'expressió local, la procedència i la contractació que Jan i el seu equip han nodrit al Restaurant JAN de Niça, França, des de la seva inauguració el 2013

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU The Motse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes