WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Your own private safari

Amb la vostra pròpia guia i vehicle dedicat, podeu experimentar Tswalu exactament com vulgueu. No hi ha horaris fixos ni límits de temps en albiraments especials: durant la vostra estada, les dunes i praderies són vostres per explorar la manera que vulgueu, i cada trobada de fauna es pot desenvolupar al seu ritme.

Igual que les sorres del Kalahari, entenem que les vostres prioritats poden canviar durant el vostre temps a Tswalu. És per això que mai intentarem calçar la vostra experiència en un horari fix.

Tswalu és, sens dubte, un dels millors llocs del sud d'Àfrica per veure guepard en estat salvatge: els grans espais oberts i els ramats d'antílops del Kalahari es presten fàcilment a activitats d'alta velocitat. Visitar Tswalu també li dóna seients de primera fila per albiraments d'espècies que resulten esquives en altres llocs, des aardvark i pangolina fins a la muntanya de Hartmann Zebra.

Les empreses d'ecoturisme de Tswalu tenen un impacte ecològic notablement baix, alhora que contribueixen significativament a la sostenibilitat de la reserva i a la consecució dels seus objectius de conservació i elevació de la comunitat. En mantenir-nos honestos amb els nostres principis rectors, podem oferir una experiència de safari d'autenticitat sorprenent.

Mostra més
Mostra menys

Bush walks

Gran part de la bellesa de Tswalu es pot trobar en els detalls més petits: les ondulacions que deixa el vent a la cresta una duna de sorra, una flor groga que s'obre per fer front al sol, o les empremtes d'un porcí excavant arrels. Caminar per Tswalu us dóna l'oportunitat de veure aquests i altres signes de l'abundància del sud de Kalahari, així com seguir les pistes d'espècies més grans.

Mostra més
Mostra menys

Horseback riding

Una altra opció de visualització emocionant del joc a Tswalu és un passeig a cavall

Els safaris a cavall permeten explorar les dunes i sabanes dels nostres cavalls ben escolaritzats i ben cuidats, aptes per a totes les edats i per a tots els nivells d'experiència.

No hi ha millor manera d'apropar-te a la natura i a la fauna salvatge. En un safari de cavalls a Tswalu, passeu a formar part del paisatge i molts dels animals reaccionen de manera diferent a la vostra presència. Ningú que experimenti aquest tipus de proximitat amb la fauna salvatge mai l'oblida.

Els nostres guies eqüestres estan ben formats en l'ecologia de Kalahari, i et portaran a un autèntic safari on podràs passejar al costat d'antílops, búfals, zebra i girafa, o veure'ls des de lluny sense detectar-los.

Els nens són benvinguts en safaris a cavall. Tant les cadires de trail com les angleses estan disponibles i es proporciona cada peça de material necessari, en totes les mides imaginables.

Mostra més
Mostra menys

Junior Ranger's Programme

Els nens són benvinguts a Tswalu i la reserva està ben equipada per atendre'ls. Tswalu creu que ells també poden ser part de la visió de conservació.

Els joves seran introduïts al programa Junior Ranger i lliurats una motxilla amb guies i eines per ajudar-los a aprendre sobre el Kalahari. Durant la seva estada faran el seu propi arc i fletxa per al tir amb arc, aprendran a identificar spoor, i joc de pista a peu.

Entre passejades i unitats de joc hi ha activitats a The Motse especialment dissenyades per ocupar els nens mentre la mare i el pare es relaxen. Els estables de Tswalu crearan un “campament de ponis” especial per a qualsevol nen que comparteixi la seva passió pels cavalls. No hi ha malària en aquesta part del Kalahari i la piscina és un gran atractiu. Poden xerrar amb els guardaboscos, decorar pastissos de tassa i fins i tot cuinar el seu propi sopar a la boma infantil especial. Un menú infantil separat s'adapta als seus gustos individuals.

Els cangurs es poden organitzar per als nens més petits si els pares volen temps sols.

Mostra més
Mostra menys

Tswalu Spa

L'Spa and Gym de The Motse proporciona relaxació i estimulació per al cos i la ment, amb inspiració provinent de les vistes de la sabana i l'ús de materials orgànics tant en la construcció d'aquest espai com en els tractaments de l'spa.

Mostra més
Mostra menys

Habituated meerkats

Uneix-te a un grup de meerkats habituats a mesura que surten dels seus caus i s'escalfen al sol naixent o es reuneixen amb ells mentre tornen a casa al final del dia i el nuvi i juguen al capvespre.

La seva naturalesa gregària i entremaliadures divertides (penseu prendre el sol al matí i jugar al pollastre amb escorpins) han fet que els meerkats siguin extremadament populars com a temes de documentals de fauna salvatge. Les nostres dues colònies habituades han acceptat la presència dels humans sense que això pertorbi l'important negoci de la preparació i la cria.

Meerkats són només un dels depredadors més petits que abunden a Tswalu: el llop aardwolf, el gat salvatge africà i el caraccal també es veuen freqüentment.

Mostra més
Mostra menys

San petroglyphs

Uneix-te a la teva guia per intentar trencar els significats ocults en gravats de roques mil·lenàries d'animals, ocells i formes abstractes. Avui, ningú sap si van ser creats com a records, oracions o mapes, però la seva bellesa i misteri aguanten.

Mostra més
Mostra menys

Dining

Cada moment de cada àpat a Tswalu reflecteix l'herència culinària de Sud-àfrica i està acuradament dissenyat per ser el més inclusiu possible. La sostenibilitat és clau: ens dediquem als ingredients de Kalahari i treballem amb proveïdors locals que comparteixen la nostra ètica de baix impacte.

Creiem que el luxe es troba en sabors contextuals i rellevants en lloc de malbaratament sobreabundància. La nostra oferta gastronòmica ajuda a explicar la història de Tswalu: s'inspira i capta l'essència del Kalahari.

Mostra més
Mostra menys

Community

A més de ser una increïble comunitat de flora i fauna, Tswalu és també una família humana extensa de persones del Kalahari i més enllà. Trobem força en la nostra diversitat, i perquè tots compartim la mateixa visió per al futur de Tswalu, podem combinar les nostres energies i passió per fer realitat la visió de Tswalu.

La comunitat Tswalu està formada per membres del nostre personal i les seves famílies, investigadors, metges visitants que donen suport al centre sanitari, artistes visitants en residència i cadascun dels nostres convidats, juntament amb una comunitat més àmplia de veïns, conservacionistes i tots els que es preocupen per la restauració del Kalahari.

Mostra més
Mostra menys

The Tswalu Foundation

La Fundació Tswalu existeix principalment per donar suport a la investigació ecològica a Tswalu. Mitjançant l'acumulació d'un cos creixent de producció de qualitat sobre la fauna, la flora i l'hàbitat únic del sud de Kalahari hem pogut prendre decisions informades de gestió de la conservació per donar suport millor a la nostra visió compartida.

Aquesta informació s'ha posat a disposició dels nostres veïns i altres parts interessades de manera que, a mesura que pretenem afegir a la nostra comprensió compartida d'aquest paisatge ric i divers, també puguin tenir cura de la seva terra en els millors interessos a llarg termini de la vida silvestre i la gent del Kalahari.

Durant la vostra estada a Tswalu, tindreu l'oportunitat d'interactuar amb investigadors que estudien espècies icòniques i més fosques i testimonis de la conservació científica en curs.

Mostra més
Mostra menys

The Naledi sleepout

Naledi, que significa “estrella” en la llengua tswana local, és l'experiència del llit estrella de Tswalu a les muntanyes de Korannaberg. Elevat per sobre d'una vall amb vistes envoltants, Naledi és per al veritable aventurer que anhela dormir sota la brillant manta d'estrelles del sud de Kalahari en seguretat i reclusió. Passar una nit en un llit d'estrelles, sense res entre tu i el cel nocturn, ha esdevingut cada vegada més buscat a mesura que els viatgers busquen experiències autèntiques i sense filtrar immerses en la natura. Naledi s'ha mantingut a propòsit molt senzill per no desmerèixer el seu entorn privat i remot a l'abast sud de la reserva. Dormir a la intempèrie, sota les estrelles, és tan antic com el temps.

Mostra més
Mostra menys

The Malori

Una nit d'estiu calmós és un moment perfecte per dormir sota les estrelles enmig del Kalahari. El Malori és l'experiència sota tela de Tswalu amb llits còmodes, un bany a l'aire lliure i una àmplia zona de coberta per menjar, somiar i observar les estrelles.

Ja sigui reservat per al romanç o per al temps d'unió familiar, un somni Malori es tracta de sintonitzar perquè pugueu impregnar-vos de la solitud, sintonitzar el silenci i comptar estrelles de tir. Amb llits còmodes, un bany a l'aire lliure i una àmplia zona de coberta per menjar, somiar i observar les estrelles, la tenda de campanya és perfecta per a dos però prou àmplia per convidar a la família. El somni Malori és una d'aquestes experiències una vegada a la vida que mai oblidareu.

Cal reservar una nit a Malori amb antelació, comporta un cost addicional i s'ofereix segons la disponibilitat i les condicions meteorològiques vigents.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

TSWALU The Motse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes