WeTu Analytics

Tenikwa Wild Ways

Descobreix fets fascinants sobre els fynbos, la seva relació amb els boscos indígenes de Tsitsikamma i els seus usos culturals a la comunitat local durant un curt passeig salvatge. Aprendre com una simple arna va contribuir a l'aixecament de la zona i a la construcció d'una església històrica encara en ús avui en dia com a pedra angular de la Comunitat Kurland.

En el camí, els guies us prepararan per observar els gueparres a mesura que els vostres camins es creuen en els fynbos. Prepara't per fer algunes fotografies increïbles a mesura que passa el guepard, gaudint de la seva hora especial del dia. Un pícnic arbust amb vistes al bosc indígena Tsitsikamma completa aquesta secció del programa.

Després de ser acompanyats de nou al centre per un breu descans, els guies us faran una visita guiada per les instal·lacions i els seus residents permanents que anomenen casa Tenikwa, per fotografiar i conèixer els gats salvatges indígenes de Sud-àfrica i com s'estan adaptant a un món canviant.

Durant aquest programa, veureu gats salvatges africans, Servals, Caracals, guepards, lleopard, lleons, així com una varietat de fauna local i aprendre sobre els treballs de rehabilitació que fa Tenikwa, tornant els animals salvatges de tornada a la natura on pertanyen.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Tenikwa Wild Ways

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes