WeTu Analytics

Ol Pejeta Bush Camp

Game drives

Coneix les variades espècies animals i aus de la conservació en una unitat de joc d'Ol Pejeta Bush Camp. Deixa que els nostres guies experts t'inspirin amb els seus coneixements mentre explores aquesta diversa conservació. Els vehicles són a cel obert i tenen capacitat per a 6 persones.

Mostra més
Mostra menys

Night game drives

El capvespre i la tarda just després que el sol hagi caigut per sota de l'horitzó és un moment emocionant per estar en safari. Els antílops surten per alimentar-se de l'aire fresc, els depredadors aprofiten el mantell de la foscor per aguaitar les seves preses, i surten espècies nocturnes com aardvark, zorilla i mangosta de cua blanca. Uneix-te a una guia coneixedora en un viatge nocturn i busca l'acció que es produeix després de la foscor cau.

Mostra més
Mostra menys

Walking safaris

Descobreix els llocs d'interès, els sons i les olors de l'arbust en un safari a peu. A peu, la màgia de l'arbust realment cobra vida i caminar pel gran país del joc és una experiència que no et pots perdre. L'edat mínima per caminar: 16 anys. De manera compartida. Menors de 12 anys per acord especial només i en règim privat.

Mostra més
Mostra menys

Visits to the Endangered Species Enclosure

Avui només queden 2 rinoceront blanc del nord al món i tots dos es troben a Ol Pejeta Conservancy en un recinte de 700 hectàrees protegit per una seguretat armada de 24 hores. Aprofiteu l'ocasió per visitar el recinte, conèixer dels cuidadors els esforços que s'han dut a terme per preservar l'última espècie en perill d'extinció, així com veure la zebra de Grevy i l'hartebeest de Jackson en un entorn íntim i íntim.

Visita de matí: 08h30 o visita de tarda: 16h00 — durada 45 minuts. Màxim 6 persones per visita i la interacció física amb els rinoceronts és relativament restringida. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Canine Anti-Poaching Unit visit

Visiteu les gosseres de gossos de gos de sang de la conservància i apreneu sobre l'entrenament que transforma aquests canins en patrullers contra la caça furtiva. Després de la seva gira, vostè pot jugar un joc d'amagatall humà caní i buscar, tractant d'evadir els gossos i trobar un lloc per amagar-se dins del Centre d'Informació Morani. Una gran manera d'interactuar, obtenir una mica d'exercici per a vostè i els gossos, així com ajudar en la seva formació.

Només visita matinal: 08h30, grup màxim talla 6, edat mínima 12 anys. Es recomana sabates tancades. En cas que es despleguin els gossos tornarem diners o intentarem reprogramar l'activitat. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Lion Tracking

Diversos lleons a la conservació han estat equipats amb collarets de ràdio, i podeu aprendre a rastrejar-los amb els investigadors amb un dispositiu de seguiment especial. Quan localitzeu un orgull, aprendreu a identificar els individus per osques a les orelles, patrons de bigotis i altres signes distintius. Totes les dades es transmeten a l'equip de Monitorització Ecològica Ol Pejeta per tal de conèixer més a fons aquests magnífics depredadors. Els clients romanen en el vehicle en tot moment.

Activitat matinal: 06h30 i visita a la tarda: 15h30 — durada aprox. 2hores, màxim 6 persones. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Horse riding with rhinos: Endangered Species Enclosure

La possibilitat de muntar entre les espècies amenaçades, incloent els rinoceronts blancs del nord és una experiència única a la vida. Aquesta zona lliure de depredadors és meravellosa per explorar a cavall, amb la possibilitat de trobar-se també amb altres espècies en perill d'extinció com els rinoceronts blancs del sud, la zebra de Grevy o el hartebeest de Jackson.

Excursió matinal: 10h00 o tarda: 15h00 — durada aproximada 1hora. Es proporcionen barrets i tatxa. Els pilots han de portar calçat adequat, pantalons llargs i mànigues. Màxim de 9 pilots en grup. Els passejos només estaran oberts als pilots experimentats i es requerirà una prova d'habilitat en el punt de reserva; els visitants que es considerin insuficient capacitat de conducció no podran dur a terme aquesta activitat per raons de seguretat. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Cultural and Community visits

El personal d'Ol Pejeta Bush Camp està extret de les comunitats que envolten la conservació i sempre tenen ganes de compartir la seva cultura i història. Vegeu de primera mà com aquestes comunitats es beneficien de la conservació, visitant projectes agrícoles com la recollida d'aigua i vivers d'arbres, o el Projecte d'Energia Jiko per reduir l'ús de llenya. Durant el període de temps en dies laborables, també és possible visitar una escola local.

Visita: 10h30-12h30 - es recomana reserva prèvia. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Visits to Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary

Totalment integrat a la Conservancy d'Ol Pejeta, el Santuari de Ximpanzé Sweetwaters segueix sent l'únic lloc de Kenya on es pot veure aquesta espècie en perill d'extinció. Més de 40 ximpanzés rescatats de la indústria càrnia, viuen en tropes a banda i banda del riu Ewaso Nyiro, en un projecte que pretén preservar els ximpanzés i els seus hàbitats a través de l'educació pública. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Junior Ranger Programme

Tens entre 4 i 12 anys? Estàs preparat per unir-te a l'Equip Ol Pejeta? Converteix-te en un Ranger Ol Pejeta Junior adquirint un dels nostres emocionants paquets de Ranger Junior que inclou un llibret d'activitats, una caixa de llapis de colors i cinc adhesius que contenen una bossa molt fresca Ol Pejeta. A mesura que viatgeu a través de la Conservancy, la idea és treballar a través de totes les preguntes i jocs del fullet. Al final del viatge, l'Equip de Turisme del Centre d'Informació Morani t'espera i et demanarà que repeteixis el jurament oficial de guardaboscos, abans de presentar-te un barret de guardabosc, un certificat i un pin honorífic. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Running with the rangers

Mantingui els seus nivells de forma física mentre està en safari unint-se als guardaboscos Ol Pejeta Conservancy en la seva carrera matinal. Ho fan diàriament per mantenir-se en forma, i podem organitzar perquè els nostres hostes s'uneixin a ells i gaudeixin de l'oportunitat de prendre un cafè amb ells després per aprendre més sobre el seu treball per mantenir la vida silvestre en la conservació segura. Una manera divertida i gratificant de començar el dia!

Disponible els dilluns i dimecres a les 07h00, màxim 6 pax, edat mínima 12 anys. Es necessiten sabates de running adequades, així com la capacitat d'executar un mínim de 5kms sense parar. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Gym in the wild

Anar al gimnàs mai tornarà a ser el mateix després de provar-ho en estat salvatge! En aquestes classes d'una hora de durada, gaudireu d'una forma física funcional que inclourà força, resistència, mobilitat, agilitat i flexibilitat, però s'escalarà al vostre nivell de forma física i capacitat.

Obert dilluns i dijous. Sessions disponibles en horari de 10h00 a 16h00. Cal reservar amb antelació. Màxim de 10 persones en una classe. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Cycling Safaris

Ets un entusiasta del ciclisme buscant un passeig únic? Llavors no busqui més! Oferim un viatge setmanal de 84km des de Nanyuki fins a Mpala Centre de Recerca i tornada, incloent una parada per dinar a la Big Rock i alguna escalada en roca no tècnica.

Sortida en cotxe cada diumenge des d'Ol Pejeta fins a Nanyuki a les 9h00 i torna a les 17h00. S'ofereixen bicicletes i cascs. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Nanyuki Market Day

Apropa't a la propera ciutat del mercat de Nanyuki amb personal del camp Ol Pejeta Bush per visitar l'enorme mercat a l'aire lliure de Mutumba. Recolliu subministraments de la setmana per al campament i remull l'enrenou abans de dirigir-vos al restaurant local, Mulima View, per a un dinar tradicional de nyama choma — cabra rostida, ugali menjar de blat de moro, i verdures locals. Torna al campament a mitja tarda a temps per fer una activitat a la tarda si ho desitges.

Disponible dimecres i dissabtes. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Wildlife – Livestock Integration

Ol Pejeta opera un model únic d'integració silvestre ramadera, que equilibra més de 6000 bovins amb conservació. Durant l'activitat els convidats aprendran sobre la creació de punts calents de biodiversitat i, o bé ajudar a moure un dels bomas de la conservació a prova de depredadors de bestiar o ajudar en una cursa de polvorització de bestiar.

Activitat matinal: 9h00 durada de 2hores. Es recomana sabates tancades. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Horse riding in the Conservancy

Portar més records a casa passejant a cavall per la plana d'Ol Pejeta. Passejareu pel recinte d'espècies en perill d'extinció, després sortireu la porta de les planes d'Ol Pejeta i al monument del rinoceront, el lloc de descans del Sudan. L'equitació us ofereix una perspectiva única del paisatge i us permet apropar-vos a la fauna salvatge que en un vehicle de safari. Sentireu una sensació d'aïllament tranquil enmig del vast paisatge d'Ol Pejeta Conservancy. Depenent de les condicions meteorològiques i l'experiència del pilot pot haver-hi un bany a la presa de Pelican.

Excursió al matí: 8h00-10h00 o passeig a la tarda: 14h00 — 16h00 — durada aproximada de 2 hores. Es proporcionen barrets i tatxa. Els pilots han de portar calçat adequat, pantalons llargs i mànigues. Màxim de 9 pilots en grup. Els passejos només estaran oberts a pilots experimentats i es requerirà alguna prova d'habilitat en el punt de reserva; els clients que es considerin insuficient capacitat de conducció no podran dur a terme aquesta activitat per raons de seguretat. (Amb un cost addicional)

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ol Pejeta Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes