WeTu Analytics

Huab Lodge

Bungalow

(8 habitacions)

Els vuit bungalous amplis, àmpliament reformats, de pedra i palla de Huab Lodge - amb capacitat per a un màxim de 16 hostes - es distribueixen al llarg de la riba nord elevada del riu garantint una vista magnífica i privada de la vall del riu Huab, fins i tot des de la dutxa!

Cada bungalow té un gran pati privat i està equipat amb bon gust amb dos llits dobles extrallargs. Grans finestrals i portes corredisses permeten tant la llum com una vista a través del Huab. De fet, no hi ha necessitat de tancar les cortines, sinó mirar les estrelles i escoltar les trucades dels mussols i lladrar geckos mentre es deriva a dormir.

El Lodge proporciona 24 hores de potència de 220 volts gràcies a una planta d'energia solar silenciosa amagada al turó, i l'aigua químicament no tractada té un valor de pH neutre.

Cada xalet està equipat amb mosquiteres i ventilador de sostre i, mentre que no hi ha instal·lacions de cafè i te a les habitacions, es pot organitzar fàcilment una beguda a primera hora del matí si els clients ho sol·licitin.

Huab Lodge també disposa d'un bungalow amb instal·lacions limitades per a hostes físicament desafiats.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Huab Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes