WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Ofertat ja sigui abans o després d'esmorzar, el millor moment per fer aquestes passejades és abans que el sol arribi al seu zenit ja que, fins i tot a l'hivern, les temperatures poden pujar fins als 30 graus durant el dia i la majoria dels animals prefereixen trobar refugi durant aquesta època del dia. No obstant això, es poden oferir rutes a peu més llargues per a l'instal·lador o un convidat més aventurer.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Drive, either AM or PM

S'ofereix un cotxe en un vehicle visualitzador de jocs, sortint del lodge després d'esmorzar per explorar la reserva natural i la bellesa del matí.

Un altre cotxe s'ofereix a última hora de la tarda, prenent en la magnífica posta de sol de Namíbia, juntament, per descomptat, amb el sol obligatori!

Mostra més
Mostra menys

Star Gazing

L'observació astronòmica no ha de ser només després del sopar: de vegades es pot veure millor Saturn, Venus o Júpiter i les seves llunes, abans de la sortida del sol.

Mostra més
Mostra menys

Birding and Photography

Amb els anys, Huab Lodge, que es troba en hàbitats on es produeixen diverses espècies endèmiques o properes endèmiques d'aus namibianes, s'ha convertit en una “Meca” per als observadors d'ocells i fotògrafs per igual.

Entre les seves 210 espècies d'aus, la zona compta amb 9 de les espècies endèmiques d'aus del desert, incloent: Hartlaub spurfowl, lloro de Rüppel, Southern Violet wood hoopoe, Hornbill de Monteiro, Teta de Carpa, Babbler Barecheeked, Damara rockrunner i Shrike de cua blanca.

A finals de setembre, l'abellerol de Madagascar arriba a criar a Namíbia, romanent fins a mitjans d'abril, mentre que l'estornell recolzat per violeta, els follets de cara rosa i el boisterós babbler descalçat es poden veure des de casa de camp durant tot l'any. A la posta de sol, els visitants que gaudeixen d'un capvespre a l'edifici principal també tenen una sorpresa molt especial!

També hi ha moltes espècies de mamífers i rèptils que són d'especial interès en el medi semidesèrtic a Huab Lodge.

Mostra més
Mostra menys

Full Day Ephemeral River Drive

Aquesta activitat de dia complet comença amb un cafè ràpid de les 7h abans de la sortida. Amb tanques havent, en la seva major part, estat retirades a la zona de Damaraland, l'elefant adaptat al desert són lliures de recórrer tota la zona i el matí es passarà explorant tant els rius Huab com Aba-Huab, a la recerca d'aquests magnífics behemoths.

A l'hora de dinar, trobarem un lloc ombrívol per aturar-nos i prendre un mos, abans de començar el lent meandre de tornada cap al lodge, aturant-nos en alguns llocs inusuals i únics al llarg del camí, amb l'objectiu de tornar al lodge abans de la posta de sol.

Mostra més
Mostra menys

Half Day Ephemeral River Drive

Sortint de la Lodge, en una hora predisposada, ens dirigirem a la llera seca del riu Huab. Farem un viatge tranquil, meandrant pel riu efímer, buscant les espècies d'aus gairebé endèmiques així com la flora i la fauna. Potser fins i tot detectarem els il·lusius elefants adaptats al desert pels quals la zona de Damaraland és reconeguda mundialment.

Tindrem àmplies oportunitats per gaudir del paisatge sorprenent, estirar les cames i explorar, abans de tornar al lodge a les 12:30.

Mostra més
Mostra menys

Half Day Bushman Paintings and German war graves

En direcció a l'Est, lluny de la vall del riu Huab, fins a la finca veïna on hi ha exemples d'art San i gravats rupestres. Damaraland ha estat habitat per tribus indígenes des de fa més de 2.000 anys i aquesta excursió ofereix una mirada interessant tant a la història antiga com a la moderna de Namíbia.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Huab Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes