WeTu Analytics

Huab Lodge

Guided Morning Walks

Passeig a primera hora del matí: Ofert ja sigui abans o després de l'esmorzar, el millor moment per fer aquestes passejades és abans que el sol arribi al seu zenit ja que, fins i tot a l'hivern, les temperatures poden pujar fins als 30 graus durant el dia i la majoria dels animals prefereixen trobar refugi durant aquesta hora del dia. No obstant això, es poden oferir rutes a peu més llargues per als més ajustats, o hoste més aventurer.

Mostra més
Mostra menys

Scenic Drive

Escènica i/o Downer Drive: S'ofereix una conducció en un vehicle espectador de jocs, sortint del lodge després de l'esmorzar per explorar la reserva natural i la bellesa del matí.

Un altre cotxe s'ofereix a última hora de la tarda, prenent en la magnífica posta de sol de Namíbia, juntament, per descomptat, amb el sol-downer obligatori!

Mostra més
Mostra menys

Star Gazing

L'observació astronòmica no ha de ser només després del sopar: de vegades es pot veure millor Saturn, Venus o Júpiter i les seves llunes, abans de la sortida del sol.

Mostra més
Mostra menys

Birding and Photography

Amb els anys, Huab Lodge, que es troba en hàbitats on es produeixen diverses espècies endèmiques o properes endèmiques d'aus namibianes, s'ha convertit en una “Meca” per als observadors d'ocells i fotògrafs per igual.

Entre les seves 210 espècies d'aus, la zona compta amb 9 de les espècies endèmiques d'aus del desert, incloent: Hartlaub spurfowl, lloro de Rüppel, Southern Violet wood hoopoe, Hornbill de Monteiro, Teta de Carpa, Babbler Barecheeked, Damara rockrunner i Shrike de cua blanca.

A finals de setembre, l'abellerol de Madagascar arriba a criar a Namíbia, romanent fins a mitjans d'abril, mentre que l'estornell recolzat per violeta, els follets de cara rosa i el boisterós babbler descalçat es poden veure des de casa de camp durant tot l'any. A la posta de sol, els visitants que gaudeixen d'un capvespre a l'edifici principal també tenen una sorpresa molt especial!

També hi ha moltes espècies de mamífers i rèptils que són d'especial interès en el medi semidesèrtic a Huab Lodge.

Mostra més
Mostra menys

Ephemeral River Drive in surge of desert elephants

Aquesta activitat de dia complet comença amb un cafè ràpid de 7h abans de la sortida. Des del lodge, partiu en direcció a l'efímer riu Huab, passant per Khorixas, cap al bosc petrificat on els grans troncs d'arbres han “convertit en pedra” al llarg de milions d'anys. Es gaudeix d'un esmorzar ple en ruta sota una enorme muntanya arenisca, des d'on el viatge continua cap al riu Huab. Després de convertir-nos en el Huab ens aturarem per berenar a mig matí al llarg d'un dels seus afluents i discutirem els plans per al dia.

Amb tanques que, en la seva major part, han estat retirades a la zona de Damaraland, l'elefant adaptat al desert són lliures de recórrer tota la zona i el matí es passarà explorant tant els rius Huab com Aba-Huab, a la recerca d'aquests magnífics behemoths.
A l'hora de dinar, trobarem un lloc ombrívol per aturar-nos i fer un mos, abans d'iniciar el lent meandre de tornada al lodge, aturant-nos en alguns llocs insòlits i únics del camí, amb l'objectiu de tornar al lodge abans de la posta de sol.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Huab Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes