WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

L'espai és el nou luxe i Expedicions de Migració ofereix precisament això: la increïble calma que prové de mirar l'horitzó i tenir espai per a tu mateix. Expedicions de migració és African Bush Camps primera propietat situada al Parc Nacional de Nxai Pan, Botswana. Nxai Pa és una de les salines naturals de Makgadikgadi i es troba a la frontera nord del parc nacional.

Obert des de desembre fins a finals de març, Expedicions de migració és accessible per carretera o helicòpter des de Maun. El campament íntim està format per 6 tendes de lona situades en cobertes baixes amb banys privats i dutxes de cubetes, i dues tendes de zona principal que consisteixen en la sala d'estar i menjador.

El Parc Nacional de Nxai és significatiu per a la migració icònica de zebra de Botswana que porta grans ramats de zebres i altres herbívors a la zona. L'aparició de la migració comporta un augment de l'activitat depredador.

Les activitats inclouen visites als Baobabs de Baines (un grup d'arbres magnífics a l'inrevés situat a la vora de Kudiakam Pan. Les unitats de joc diàries també s'ofereixen i donen als assistents de safari l'oportunitat de veure fantàstiques oportunitats d'observació d'aus migratòries, grans bous d'elefant, l'icònic lleó Kalahari, guepard, hiena tacada i oryx.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Migration Expeditions

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes