WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Game Drives

Les unitats de joc del matí i de la tarda s'ofereixen i donen als assistents al safari l'oportunitat de veure fantàstiques oportunitats d'observació d'aus migratòries, grans bous d'elefant, l'icònic lleó Kalahari, guepard, hiena tacada i oryx.

La migració de zebra que arriba al Parc Nacional de Nxai Pan és una gran atracció en un safari de Nxai Pan entre desembre i març de cada any, durant la temporada de pluges. Les zebres provenen de la regió de Linyanti i del Parc Nacional de Chobe, a Nxai Pan i tornada, un total de 1000 km. És la migració més llarga a l'Àfrica, tot per les herbes nutritives i saboroses a la paella. Els depredadors segueixen zebres i altres herbívors i preses dels membres del ramat febles i més joves. Tot això fa que les unitats de joc molt emocionants.

Mostra més
Mostra menys

Baines’ Baobabs

Baobabs de Baine són un grup d'arbres antics baobab en una petita illa que dóna a Kudiakam Pa. Aquests famosos baobabs, també coneguts com les Set Germanes o les Germanes Dormides, s'han convertit en un lloc imprescindible al Parc Nacional de Nxai Pan i fins i tot han estat visitats diverses vegades pel príncep Carles.

Mostra més
Mostra menys

Birding

Amb més de 200 espècies d'aus registrades i hàbitats que van des de l'arbust d'acàcia fins a praderies i boscos de mopane, Nxai Pa és una destinació d'aus distingida. Entre novembre i abril, les aus migrants són al voltant i moltes aus crien, mostrant el seu plomatge cria.

Mostra més
Mostra menys

Photography

Nxai Pan ofereix oportunitats fotogràfiques tant per a fotògrafs amateurs com per a professionals. La pols blanca única de la paella crea un distintiu. Els elefants de la zona són objecte de moltes fotografies, la pols de la paella són a terra blanca, donant-los el seu famós aspecte fantasmal. Quan es precipita cap al forat d'aigua, provoquen núvols de pols creant un bell entorn fotogràfic i, a la nit, es converteixen en siluetes en unes postes de sol vibrants. Si vostè està buscant per a la fotografia d'acció, llavors els preditors al voltant de la paella estan esperant per a vostè!

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Migration Expeditions

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes