WeTu Analytics

Embalakai Camp

La millor ubicació per a la gran migració de Wildebeest:

Els campaments d'embalakai es configuren a la vora d'un petit afluent del riu Grumeti, sota grans arbres d'acàcia tortilis. Aquest torrent té basses d'aigua la major part de l'any, fent que el campament sigui molt actiu amb la fauna durant tot l'any. És comú estar assegut al campament i veure ramats de zebra i wildebeest passant per aquí. Una ubicació fantàstica per veure la migració de Serengeti Wildebeest.

Situat al centre de Serengeti

La característica clau dels camps d'Embalakai és la seva ubicació molt cèntrica. El campament es troba a uns 35 minuts al nord de la pista aèria de Seronera, a prop del desviament al Corredor Occidental o a les zones del nord. Comproveu la ubicació exacta a 2.314282S 34.862425E. També és una molt bona parada a mig camí per als clients que viatgen des de la zona del Cràter fins al Serengeti nord, ja que és només 2hrs amb cotxe a Kogatende. El lloc perfecte per trencar el viatge en una ubicació impressionant i remota. Embalakai Camp és a només una hora en cotxe de Kirawira, a l'oest de Serengeti, a uns 43 kms.

El campament està en una posició perfecta per als safaris de globus

La teva aventura de Balloon Safari comença a primera hora del matí quan surts del Camp. Encara és fosc i és possible que tingueu la sort de veure animals nocturns en el camí cap al lloc de llançament, que és a prop de Embalakai Camps.

Estem situats a prop de la piscina Retina Hippo:

Embalakai Camps està molt a prop de la piscina Retina Hippo. La piscina es troba a només 8.7kms del Camp. Retina Pool ofereix el millor visionat de hipopòtam al Serengeti. La característica més singular i atractiu per als visitants de la Retina Pool és que se'ls permet deixar el vehicle i veure els hipopòtams a peu. La riba del riu es troba a uns 10 metres sobre la piscina i és possible pujar a pocs metres dels aproximadament 200.

Proximitat al riu Grumeti:

Embalakai Camps és només 95 kms conductor fins al punt de vista del riu Grumeti. The Grumeti Woodlands acull l'espectacle de fauna més sorprenent d'Àfrica. Cada any, milers de wildebeest prenen el pas fred per creuar les aigües brillants del riu Grumeti, la peça central dels boscos de Grumeti. El riu en si és conegut per la seva població de gegantins cocodrils del Nil. Alguns d'aquests monstres prehistòrics mesuren fins a 17 peus de llarg i tenen 70 anys!

Eco amigable:

Embalakai Camps opera de la manera més sostenible amb el medi ambient. Utilitzem la creació d'energia de baix impacte allà on puguem, minimitzem els residus al campament. Estem lliures de plàstic tant com sigui possible, utilitzem llum solar, reciclar i càrregues més.

Estem utilitzant Solar i Generador de 20KVA per a la font d'alimentació al nostre campament

Carpa elegant:

Construir sobre plataformes de fusta amb vistes al riu Nyobagati, un dels afluents del riu Grumeti. Totes les habitacions disposen de balcó amb vista.

Banys en suite: Amb aigua corrent calenta, dutxes i lavabos rentats.

Wi-Fi gratuït amb senyal forta per a tot el recinte Embalakai Camp.

Inclusiu de begudes: refrescos, cerveses locals, marques locals i vins de la casa.

Distància entre tendes: 5-10 metres

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Embalakai Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes