WeTu Analytics

Camissa House

Emmarcat per l'emblemàtica Table Mountain i celebrant unes vistes ininterrompudes de la ciutat de Ciutat del Cap a continuació, una ubicació més espectacular per a un hotel de luxe simplement no existeix. Una barreja eclèctica de luxe íntim i disseny inspirat eleva Casa Camissa a una obra mestra experiencial. Germana del guardonat MannaBay Hotel, Camissa House està destinada a prendre el món per tempesta. Camissa, nom donat a aquesta zona de Ciutat del Cap pels seus primers habitants, el poble Khoi, significa “Lloc d'Aigua Dolça”. És aquest corrent que dóna vida, que flueix directament al costat del nostre hotel, el que va impulsar als holandesos a establir-se aquí, donant així a llum a la ciutat de Ciutat del Cap tal com la coneixem avui.

Sortir de l'hotel, no és difícil veure on s'ha inspirat en el disseny de Camissa House. Table Mountain està a la nostra porta i és el llenç del Cap Floral Kingdom, un dels grans centres mundials de biodiversitat terrestre.

Casa Camissa és una celebració del Cap d'Àfrica, el seu patrimoni, la seva història meandres connectant muntanya i mar, passat amb futur i humanitat amb la terra.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Camissa House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes