WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wild Life

Àfrica s'ha anomenat l'espectacle més gran de la terra, i Lion Sands presenta un safari que es juga com un rodet destacat. La nostra reserva conserva 5 000ha (12 500ac) d'un hàbitat que alberga la major i més diversa concentració de fauna salvatge a l'hemisferi sud. Veureu totes les espècies icòniques d'Àfrica: lleopard de lleó, rinoceront, elefant, búfala, girafa, hipopòtam i zebra, juntament amb un elenc de suport de 137 espècies de mamífers no menys intrigants i més de 450 varietats d'ocells. Els nostres safaris presenten una aventura salvatge, i després alguns!

Sent totalment privat, Lion Sands us ofereix una experiència íntima de safari. Amb només sis convidats a un espectador de jocs i recorrent exclusiu a la nostra reserva, tindràs trobades mínimes amb altres persones. Tot i que els albiraments convincents criden més atenció, el nombre de vehicles aquí també és limitat. Això assegura que els animals no es posen estressos i que són capaços de passar més temps amb ells, observant el seu comportament natural. Mentre vostè està fora d'explorar, vostè de cap manera serà desbast d'ella. El vostre espectador de jocs té seients esmorteïts, suports de dispositius impermeables, mantes i ponxos, i s'atura en un lloc escènic per a begudes i aperitius.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walks

Aquests són els nostres passejos després de l'esmorzar pel costat salvatge. Per a aquells que vulguin experimentar l'arbust, no només observar-lo, no hi ha millor excursió guiada. Vostè està caigut en el gruix de les coses i els cinc sentits s'involucren... Sent el cruixit de fregar sota els seus peus, tocar una beina de llavor d'acàcia vellutada, escoltar l'esquerda d'una branca que indica que no està sol, i veure el joc apareix a pocs metres de distància - emocionant! Aquesta és també una oportunitat meravellosa per trobar les criatures més petites, sovint perdudes en els vehicles de safari, i per descobrir més sobre les plantes de la reserva, moltes amb fascinants propietats medicinals i usos tradicionals.

Mostra més
Mostra menys

Food & Wine

Des festes de boma fins a parades de refresc de safari, menjador promet ser un punt culminant - per a tots els nostres hostes, amb qualsevol requisit dietètic, inclòs kosher, atesos. Els nostres xefs transformen les receptes locals en plats contemporanis, donant-vos un gust per l'Àfrica Austral. Maridat amb vins de primera qualitat del Cap, la gastronomia es converteix en una experiència. Els nostres tastos de vins són també un dels favorits dels coneixedors i els tabblers.

Mostra més
Mostra menys

Spa & Wellness

En la nostra experiència, estar ben cuidat inspira un sentit fonamental de benestar. I què millor que gaudir d'un allotjament de luxe, menjar saludable i teràpies de spa? Afavorim els productes d'africologia, inculcats amb la creença que l'autocura aporta equilibri. Així que amb els nostres massatges, embolcalls i tractaments facials, prometem una experiència de benestar per rejovenir el cos, calmar la ment i revitalitzar el teu esperit.

Mostra més
Mostra menys

Tinyeleti Treehouse

Deixeu que el riu Sabie us doni la benvinguda a aquest inacabable paisatge africà. La casa de l'arbre de Tyeleti, que es tradueix en Many Stars, no és només un mirador des d'on observar l'esplendor que és el riu Sabie i tota la vida que sosté, sinó una invitació a l'aire lliure per ocupar el vostre lloc i formar-ne part.

Tinyeleti Treehouse està totalment equipat per a la vostra relaxació i podeu esperar totes les comoditats d'una estada de luxe, com ara l'opció d'un massatge relaxant al cap. Gaudir de la seva elecció de tapes o d'un àpat complet, i després assentar-se amb un còctel com els animals vénen a beure al capvespre.

La coberta de 50m2 té capacitat per a 4 persones, i els nens són benvinguts. Us proporcionarem una torxa i, tot i que no hi ha electricitat, trobareu algunes barres de senyal de telèfon mòbil.

Espereu escoltar la pressa constant de la vida del riu Sabie a la vostra porta, així com alguns animals, depredadors nocturns i aus que entren.

Tinyeleti és una experiència ininterrompuda durant la nit que no es pot replicar, però que sens dubte es tornarà a explicar. És a dir, si vostè pot trobar les paraules per descriure-ho. Per a nosaltres que hem vingut aquí moltes vegades més, bé, encara estem en pèrdua.

Mostra més
Mostra menys

Giving Back

Lion Sands, juntament amb More Community Trust, ajuda els nostres pobles locals de Huntington i Justicia B, i també podeu involucrar-vos. Feu un recorregut per la comunitat, els ingressos dels quals es destinen als nostres projectes de desenvolupament aquí, o enrotlleu-vos les mànigues per ajudar-vos a través de les nostres iniciatives Get Your Hands Dirty.

Aquests centres d'educació, infraestructura, salut i medi ambient, i vostè pot triar l'àrea que millor s'adapti a les seves habilitats i interessos. Són experiències socials extraordinàries que et porten al cor de l'Àfrica Austral per fer realitat els somnis propis i aliens.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Sands Tinga Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes