WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Una sofisticada experiència de safari en nou paradisos de la vora de l'aigua, que capta el romanç de l'època pionera, amb més comoditat.

L'allotjament exclusiu del lodge es troba en una riba alta del riu Sabie. La seva suite se sent definitivament privada amb la seva pròpia piscina d'immersió i coberta amb vistes a l'aigua, i aprofita al màxim una vista que sovint veu la vida silvestre passant per. Des de les Suites, camins elevats de fusta condueixen a una sala de spa i la casa principal - amb el seu saló de bar, biblioteca, al costat de la piscina i boma que ofereix espais per compartir bona companyia o passar alguns moments tranquils pel seu compte.

A cada Suite trobaràs un llit extragran (amb mosquiteres), aire condicionat, Wi-Fi, saló privat, bany i dutxa. L'experiència Tinga és personal i privat per a aquells que busquen una veritable escapada africana.

Passant per les portes corredisses de vidre de la vostra Suite, la vostra coberta és per a safaris gandules de la piscina, experiències gastronòmiques creades només per a vosaltres i dutxes a l'aire lliure sota les estrelles. Gaudiu del botí més enllà del seu dormitori a la sala de spa, al costat de la piscina, o en qualsevol altre lloc que triï per posar els peus.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Lion Sands Tinga Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes