WeTu Analytics

Imbali Safari Lodge

Safaris

Com una de les primeres concessions privades al Parc Nacional de Kruger, Mluwati ha treballat incansablement per garantir la sostenibilitat d'aquest desert verge que durant més de 100 anys ha estat un santuari per a més de 114 rèptils, 34 amfibis i 147 espècies de mamífers, incloent els cinc grans d'Àfrica. Amb alguns dels paisatges més espectaculars de Kruger i una extraordinària varietat de vida silvestre, aus i vida vegetal dins de la concessió, cada experiència de safari és única.

Els clients poden gaudir d'un safari al matí i a la tarda en vehicles oberts de 4 x 4. Els safaris de primera hora del matí són molt gratificants amb llum per a la fotografia. Els lleons encara són vius i en moviment en aquest moment, els antílops són més enèrgics i també es pot observar una gran quantitat d'aus. Els safaris de la tarda ofereixen l'oportunitat de veure animals nocturns i potser fins i tot l'evasiu Leopard.

Durant els mesos d'hivern els safaris del matí surten a les 06h00 i els safaris de la tarda surten a les 16h00. A l'estiu l'horari canvia a les 05h00 del matí i a les 17h00 pels safaris de la tarda.

El te i el cafè se serveix abans de la sortida del safari del matí i a la tarda gaudireu del te alt abans de sortir.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bush Walks

Les passejades guiades per arbustos permeten acostar-se i viure una experiència íntima de la flora i la fauna locals. Hi ha passejades disponibles a petició. La seguretat dels hostes és la màxima prioritat, de manera que els passejos guiats a l'arbust poden no estar disponibles si el guia considera que les condicions no són segures per caminar.

Mostra més
Mostra menys

Self Drive - Kruger National Park

Els clients amb vehicles propis poden fer un autocotxe durant el dia al parc nacional de Kruger. El Parc acull molts mamífers diferents, espècies d'amfibis rèptils i moltes hores es poden gaudir observant aquests animals en el seu hàbitat natural.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Imbali Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes