WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Les unitats de joc diàries amb guies i rastrejadors professionals ofereixen l'oportunitat perfecta per acostar-se als increïbles animals d'Àfrica, mentre que les unitats de la tarda revelen la màgia esquiva de l'Àfrica nocturna. Les nostres unitats de joc es duen a terme en Land Cruisers d'última generació, amb capacitat per a un màxim de sis convidats. Durant la seva estada a Singita Malilangwe House és probable que trobar una àmplia varietat de vida silvestre incloent rinoceront blanc i negre, Lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, guepard, gos salvatge, lleopard, i una gran quantitat de vida d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Guided Safari Walks

Caminar safaris són una manera increïble d'experimentar l'arbust de prop i personal. El teu guia expert i rastrejador t'acompanyarà mentre segueixes els animals a peu pel desert i explora les magnífiques plantes i paisatges que t'envolten.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

L'aigua és una font de vida i bellesa, i cap lloc és més evident que en la remota tranquil·litat de l'arbust africà. La pesca a la presa per sota de la casa de camp és la manera ideal d'experimentar aquesta meravella de primera mà. Deixeu caure en un esquer i vegeu quina recompensa portarà el dia, mentre que el vostre guia i rastrejador us mostren com els locals pesquen amb plantes que es troben a la zona. Singita Malilangwe compta amb una excel·lent pesca de caça durant tot l'any, incloent Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia), i silur.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing

Potser no hi ha experiència més transcendent que mirar cap a un cel ple d'estrelles brillants. L'home ha tingut una relació amorosa amb el cel nocturn durant segles i amb molt poca contaminació i sense llums de la ciutat per desmerèixer les estrelles, la vostra visió del cel aquí serà cristal·lina, res entre vosaltres i el vast cel africà anterior.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art Site Visit

Els San Bushmen són una de les cultures contínues més antigues de la terra, els caçadors-recol·lectors originals, la seva forma de vida és un mirall en el nostre passat. Feu un recorregut educatiu per veure l'art rupestre de San Bushmen que data de desenes de milers d'anys i aprendre sobre la seva notable forma de vida.

Mostra més
Mostra menys

Wine Experience

Com un dels compradors més influents d'Àfrica de vi, els cellers de Singita alberguen algunes de les reserves privades i vins vintage més buscats que el continent ofereix.

Tant si sou coneixedors com si només gaudiu de la copa de vi ocasional, els nostres experimentats sommeliers es delecten per presentar als hostes una àmplia selecció de varietats de tot el món.

A través de Singita Premier Wine Direct els clients poden adquirir vins dels nostres cellers: ja sigui per portar-los a casa al final del seu viatge o bé lliurats a la seva porta. Com a complement de les compres del celler, hem aconseguit assignacions de vins molt limitats i buscats, inclosos els vins 'Icons', 'Single Vineyard' i 'Limited Release', directament de cellers líders de Sud-àfrica.

Emmagatzemats en cellers de temperatura controlada, és poc probable que aquests vins estiguin disponibles en cap altre lloc.

Mostra més
Mostra menys

Wellness

Oferint el luxe d'un temps i un espai sense filtrar, el desert africà és l'escenari definitiu per al desenrotllament complet, mentre que les energies curatives del continent s'encapsulen en rituals que nodreixen i nodreixen.

A Singita, el nostre propòsit perdurable per restaurar la terra i la seva vida silvestre s'estén a oferir experiències curatives als nostres hostes en cada punt de contacte. Els tractaments dedicats en els nostres espais de massatge s'aprofiten dels profunds beneficis dels savis indígenes i els olis essencials que relaxen, reposen i reviuen. Cada teràpia a mida es pot personalitzar i cronometrar a preferència, garantint una experiència completament personalitzada.

El menú de massatges ha estat dissenyat per submergir els hostes en el seu bell entorn, i tots els tractaments incorporen aquesta pau i energia vibrant per revitalitzar i nodrir l'ànima.

Mostra més
Mostra menys

Sundowner Cruise

La posta de sol africana és una ocasió que val la pena celebrar.

La presa de sota del lodge és el lloc perfecte per gaudir d'un magnífic creuer de posta de sol mentre prenem refrescants capvespres i per veure la magnífica vida silvestre mentre baixa per prendre des de la presa.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Singita Malilangwe House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes