WeTu Analytics

Singita Malilangwe House

Game Drives

Les unitats de joc diàries amb guies i rastrejadors professionals ofereixen l'oportunitat perfecta per acostar-se als increïbles animals d'Àfrica, mentre que les unitats de la tarda revelen la màgia esquiva de l'Àfrica nocturna. Les nostres unitats de joc es duen a terme en Land Cruisers d'última generació, amb capacitat per a un màxim de sis convidats. Durant la seva estada a Singita Malilangwe House és probable que trobar una àmplia varietat de vida silvestre incloent rinoceront blanc i negre, Lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, guepard, gos salvatge, lleopard, i una gran quantitat de vida d'aus.

Mostra més
Mostra menys

Guided Safari Walks

Caminar safaris són una manera increïble d'experimentar l'arbust de prop i personal. El teu guia expert i rastrejador t'acompanyarà mentre segueixes els animals a peu pel desert i explora les magnífiques plantes i paisatges que t'envolten.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

L'aigua és una font de vida i bellesa, i cap lloc és més evident que en la remota tranquil·litat de l'arbust africà. La pesca a la presa per sota de la casa de camp és la manera ideal d'experimentar aquesta meravella de primera mà. Deixeu caure en un esquer i vegeu quina recompensa portarà el dia, mentre que el vostre guia i rastrejador us mostren com els locals pesquen amb plantes que es troben a la zona. Singita Malilangwe compta amb una excel·lent pesca de caça durant tot l'any, incloent Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia), i silur.

Mostra més
Mostra menys

Stargazing Safaris

Potser no hi ha experiència més transcendent que mirar cap a un cel ple d'estrelles brillants. L'home ha tingut una relació amorosa amb el cel nocturn durant segles i amb molt poca contaminació i sense llums de la ciutat per desmerèixer les estrelles, la vostra visió del cel aquí serà cristal·lina, res entre vosaltres i el vast cel africà anterior.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art Site Visit

Els San Bushmen són una de les cultures contínues més antigues de la terra, els caçadors-recol·lectors originals, la seva forma de vida és un mirall en el nostre passat. Feu un recorregut educatiu per veure l'art rupestre de San Bushmen que data de desenes de milers d'anys i aprendre sobre la seva notable forma de vida.

Mostra més
Mostra menys

Premier Wine

Com un dels compradors de vi més influents d'Àfrica, els cellers de Singita són la llar d'algunes de les reserves privades i vins d'època més buscats que el país ofereix. Tant si vostè és un coneixedor com si simplement gaudir de la copa de vi ocasional, els nostres sommeliers experimentats delecten en la introducció de convidats a una àmplia selecció de varietats de tot el món.

A través de Singita Premier Wine Direct, els clients poden adquirir vins dels nostres cellers: ja sigui per emportar-se a casa al final del seu viatge o bé lliurar-se còmodament a la seva porta. Com a complement a les compres de cellers, tenim assignacions de vins molt limitats i sol·licitats, incloent “Icones”, “Single Vineard” i “Limitada Alliberament”, directament de cellers líders a Sud-àfrica. Emmagatzemats en cellers controlats per temperatura, és poc probable que aquests vins estiguin disponibles en qualsevol altre lloc.

Mostra més
Mostra menys

Spa

La filosofia de benestar Singita porta el rejoveniment personal a un nivell molt més enllà de qualsevol mimat que hagis experimentat anteriorment. Tots els nostres balnearis de lògia pacífica, on la natura ofereix la seva pròpia calma especial, presentar la fugida definitiva, segur de restaurar l'equilibri i la pau al cos i la ment. Els tractaments de spa comporten un suplement.

Mostra més
Mostra menys

Sundowner Cruise

La posta de sol africana és una ocasió que val la pena celebrar i la presa per sota de la casa de camp és el lloc perfecte per gaudir d'un magnífic creuer de la posta de sol mentre bevent refrescants i per veure la magnífica vida silvestre, ja que es redueix a prendre de la presa.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Singita Malilangwe House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes