WeTu Analytics

Molori Safari Lodge

Ngwedi Premier Suite (Sleeps 2)

La suite Ngwedi ofereix 232 metres quadrats de confort i elegància. Un sofà de color rosa dissenyat de tall ancora la gran sala d'estar i saló, situat en un costat de la impressionant llar de foc de pis a sostre de la suite. A través de la suite es pot trobar un ús eclèctic del mobiliari, incloent una sensació contemporània combinada amb elements rústics. El dormitori es desenvolupa en una coberta de fusta privada de Saligna.

Mostra més
Mostra menys

Lesedi Premier Suite (Sleeps 2)

Amb una superfície de 232 metres quadrats generosos, la Suite Lesedi està equipada amb totes les comoditats de la llar accentuada per la llum de transmissió del sol africà. Mobiliari artesanal, com el calaixera de pell de zebra. Al costat hi ha peces contemporànies acuradament seleccionades. El saló de la suite està separada del dormitori per una llar de foc cilíndrica revestit de pedra. Les parets de vidre retràctil s'obren per revelar una piscina infinita privada.

Mostra més
Mostra menys

Sephiri Family Premier Suite (Sleeps 4)

(2 habitacions)

Aproximadament 315 metres quadrats, la suite Sephiri de dos nivells pot dormir fins a quatre persones i és ideal per a famílies. Pas cap avall en el nivell principal des de l'entrada, on un ampli dormitori, sala d'estar i estudi esperen. Dissenyada en un color neutre calmant, la suite presenta mobles contemporanis personalitzats, les portes retràctils de vidre de terra a sostre i la sala d'estar esperada per una llar de foc revestida de pedra. La coberta expansiva dóna pas a la seva pròpia piscina infinita per relaxar-se privat.

Mostra més
Mostra menys

Metsi Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 habitacions)

La suite presidencial de 593 metres quadrats Metsi és realment impressionant. Una barreja sorprenent de disseny contemporani i art africà i artefactes. Les parets de vidre del pis al sostre es pleguen completament, revelant una coberta de fusta de Saligna igualment espaiosa, piscina infinita privada, jacuzzi i menjador a l'aire lliure.

Nota especial: es pot convertir en una suite presidencial de dos dormitoris subjecte al límit de concessió

Mostra més
Mostra menys

Molelo Presidential Suite (Sleeps 4)

(2 habitacions)

La Suite Presidencial Molelo de 619 metres quadrats il·lustra un equilibri perfecte entre interiors elegants en blanc i vidre combinats amb elements de disseny moderns africans i internacionals. L'àmplia suite de dos dormitoris revela una magnífica vista elevada sobre el paisatge africà amb portes de vidre de pis a sostre que es pleguen sobre una àmplia terrassa de fusta Saligna, piscina infinita, jacuzzi i menjador a l'aire lliure.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Molori Safari Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes