WeTu Analytics

Sibuya Game Reserve Forest Camp

Forest Camp, amb les seves llargues passarel·les de fusta que meandres a través de matoll verge, té vuit tendes aïllades amb banys únics i còmodes llits king size, amb roba i mobles de luxe. Quatre de les vuit tendes estan equipades amb un divan de llit extraïble, disponible si cal per a un nen que comparteix amb els pares. Una acollidora llar de foc a cada tenda aporta un toc personal i proporciona comoditat a les nits més fredes. Els nens majors de 12 anys són benvinguts.

Dissenyat amb una petjada lleugera per protegir l'entorn fluvial que l'envolta, el Camp ofereix vistes al joc a les dues ribes del riu i constitueix un lloc ideal per a casaments, conferències i petites funcions.

Com Sibuya és una destinació Eco, els campaments s'executen gairebé exclusivament en energia solar a menys que el clima interfereixi, llavors hi ha còpia de seguretat de gas. Sibuya té una petjada de llum, la contaminació lumínica es manté al mínim, la il·luminació eficient de l'energia i les llums solars milloren l'atmosfera.

No hi ha WIFI, televisió, aire condicionat, ventiladors elèctrics i només senyal mòbil intermitent. Animem als nostres hostes a gaudir de la natura que els envolta.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Sibuya Game Reserve Forest Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes