WeTu Analytics

Shiduli Private Game Lodge

Little Paws - Tracker 101

Totes les aventures comencen amb el primer pas i el primer pas per divertir-se per a qualsevol nen a Karongwe Portfolio és experimentar el nostre programa de potes petites i divertides. Estem orgullosos de posar en marxa el nostre Programa de les potes
que està ple de divertides activitats interactives que van des de:
- trenat de cabell
- pintura de la cara
- Jocs de taula
- spa per a nens
- bosses de goodie
- jardí vegetarià per a nens
- elaboració de galetes
- fabricació de pizzes
- Bombolles
- argila fent pota
- Rastrejador 101

Karongwe Portfolio s'enorgulleix de donar a qualsevol nen la millor experiència de safari imaginable mentre gaudeix de la seva estada en qualsevol dels nostres increïbles lodges amb el major servei per part de tots els membres del personal

Mostra més
Mostra menys

Spa Facilities

Centre de Relaxació Shiduli -
African Awakening - Inspirant-se en l'arbre Marula i les creences curatives tradicionals africanes, un massatge de cos complet i indulgent ultra relaxant.

Vigor africà -
Una barreja d'aromes càlids infusionats amb olis essencials estimulants circulatoris s'uneix amb un massatge de teixits profunds que alleuja la tensió profunda asseguda fins al nucli del múscul.

Exfoliació Corporal -
Els nostres exfoliants corporals preparatoris de neteja estan fets amb 100% natural barreja d'ingredients botànics vegetals per eliminar suaument i eficaçment les cèl·lules mortes de la pell.
Embolcall corporal -
Per començar aquest viatge sensorial rebràs una exfoliació corporal completa, seguida d'un massatge de fusió a base d'herbes d'esquena i cames.

Olis essencials Theranaka -
Influenciat per la natura i enfocat a millorar de forma natural l'estat de la pell.

Massatge a les mans - Ideal per a les mans treballadores experimenten el toc curatiu.
Massatge de peus - El viatge amb ànima et portarà els peus a través d'una exfoliació de sucre de gerani i pi
mentre es remull en un bany d'herbes.

Massatge africà de fusta - Mimetitzant els patrons rítmics d'una dansa africana, les tècniques d'estirament de la barreja de massatge signatura TheranaKa i tècniques d'estirament de la visió corporal i facial especialment dissenyades per relaxar i restaurar el cos cansat.

Mostra més
Mostra menys

Helicopter flights

Gaudeix d'una experiència emocionant absolutament i inoblidable amb 40 minuts de vol a través de la famosa Gola del riu Olifants.

Mostra més
Mostra menys

Yoga

Relaxeu-vos a l'arbust amb una experiència de ioga meditativa amb ànima Ubuntu Ioga que suau pràctica amb gust africà. La quota també contribueix a Ubuntu Yoga Project a Nourish Eco Village (NPO Nodrir)

per ajudar a formar candidats locals prometedors i ajudar-los a obtenir la seva certificació.

Mostra més
Mostra menys

Beacon rock views

Celebrar la magnífica vista de la lowveld des de la part superior de l'aflorament més alt de Karongwe amb una curta pujada acompanyada d'un guia. Gaudiu d'un capvespre amb el teló de fons de les muntanyes de Drakensberg mentre us submergiu en la vista 360 de l'enorme tram de la vall mentre gaudiu del vostre refrigeri i berenars preferits.

Mostra més
Mostra menys

Tree Planting for the community

Deixa el teu llegat a l'Àfrica i planta un arbre a la nostra comunitat local o dóna un arbre.

Es lliura una samarreta de cortesia amb cada arbre donat i deixa sabent que has fet una aportació positiva al medi ambient. Tria entre un arbre fruiter i un arbre autòcton.

Mostra més
Mostra menys

Star Gazing

Gaudir d'un temps relaxant sota el bell cel africà brillant reclinat en una hamaca mentre aprenen sobre el cel nocturn, a l'estiu Orion i el seu gos Sirius es poden veure perseguint Taure i Pleiades a creuar el cel. A l'hivern Escorpió i Corvus el corb és visible juntament amb la sempre present creu sud, núvols de Magallanes i el sac de carbó. Amb els planetes fent aparicions en certes èpoques de l'any, els anells al voltant de Saturn, la gran lluna de Júpiter visible a través de bons prismàtics.

Mostra més
Mostra menys

Interactive cooking

Gaudiu de les classes de cuina interactiva de cuina tradicional sud-africana amb els nostres xefs locals i posar-vos a prova les vostres habilitats culinàries després. Tria entre la cuina africana i tradicional africana.

Mostra més
Mostra menys

Traditional evening dinners

Fes records amb la teva parella d'amics mentre gaudeixes d'un sopar africà tradicional de Shangaan. La cuina en particular ens dóna una visió diferent de la cultura i de la seva gent. Aquesta divertida experiència plena et deixarà amb una nova apreciació de la diversitat cultural que va de la mà de tota l'experiència i la comprensió de la bella cultura Shangaan.

Mostra més
Mostra menys

Visit to the local community

Experimenta la nostra comunitat local amb una visita a la nostra prop per poble. Aquest tour permet veure com viuen la gent local, la seva cultura i el seu programa del dia a dia. També et dóna l'oportunitat d'interactuar amb nens a nivell d'herba i, en general, una experiència molt enriquidora.

Mostra més
Mostra menys

Bush Walk

Una caminada educativa centrada en la fauna i la flora dins de la reserva Karongwe

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Unitats de joc de matí i tarda dins de la reserva de caça de Karongwe

Mostra més
Mostra menys

Photographic half day workshop

Taller fotogràfic de mig dia - 4 hores desglossades en lliçons d'1 hora i 45 minuts. Cada apartat inclourà una breu sessió pràctica guiada i un temps de preguntes.

Desglossament de lliçons:

- introduccions

- conceptes bàsics de la càmera

- configuració de la càmera

- engranatge de la càmera

- telèfon i fotografia

- tipus de composició

elaboració d'una imatge

- la construcció d'un estil de color

- programes i per on començar

- edició al telèfon

- Lightroom

- Edició a la càmera

Els quaderns es lliuraran per prendre notes amb

Cada lliçó serà enregistrada i enviada als participants

Accés a un grup de WhatsApp

Mostra més
Mostra menys

4 Hour anti-poaching walk

Aprofita l'oportunitat d'experimentar una vegada en un temps de vida: excursió contra la caça furtiva de primera mà a peu amb un especialista en lluita contra la caça furtiva. Aprendre sobre els mètodes de seguiment i més sobre la difícil situació de la caça furtiva de la nostra preciosa vida silvestre. Aquesta experiència et deixarà amb una comprensió més clara i un record inoblidable.

Un passeig amb l'equip contra la caça furtiva de Karongwe Private Game Reserve és com fer un pas cap a un món completament diferent. Això no és només un passeig per l'arbust. Es pot caminar per l'arbust mentre és conscient no només dels animals salvatges, sinó també de les anomenades “zones de matar” possibles “zones d'emboscada” i zones d'escapament i rutes d'escapament. Vostè pren consciència d'on un possible caçador furtiu podria estar esperant en la foscor. Vostè també pren consciència de on caminar i on no. Realment exposat a la realitat d'aquesta guerra per a la conservació és realment. Tot i que aquest passeig està ple dels perills de no només la natura, sinó també el caçador furtiu que sens dubte trobar una sensació de seguretat amb l'experiència de l'equip contra la caça furtiva.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Shiduli Private Game Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes