WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Governors' Mugie House és l'última incorporació a la Governors' Camp Collection, i combina perfectament amb les nostres altres propietats, ampliant una varietat ja diversa de llocs i activitats de vida silvestre. La ubicació és Mugie Conservancy, una conservació de la vida silvestre privada a Laikipia de gairebé 50'000 acres que acull una sèrie de programes de conservació i comunitat impactants.

Enfilades en un turó hi ha vuit cabanes de pedra, cadascuna amb vistes panoràmiques del paisatge Laikipia. Una gran casa principal amb focs de registre obert acull als hostes per relaxar còctels i menjars deliciosos, elaborats a partir d'un menú creatiu amb ingredients procedents del nostre propi hort. Una piscina infinita ofereix boniques zones d'ombra i una zona de menjador informal a l'aire lliure, mentre que un pou d'aigua situat davant de Mugie House atrau una varietat de fauna que ve a beure. Els clients també poden aprofitar al màxim el camp de golf de nou forats de Mugie Conservancy, perfecte per gaudir d'una ronda entre companys de viatge o juntament amb altres convidats amants del golf de la nostra.

Assegurar la terra per a la vida silvestre és un imperatiu de conservació clau a l'Àfrica actual i Mugie Conservancy proporciona una ruta d'accés a la fauna salvatge clau entre l'altiplà de Laikipia, la serra de Mathews i les terres de Samburu al nord i l'est. Les grans sabanes amb punts d'acàcia, els boscos d'oliveres i els matolls són un refugi per a multitud de fauna salvatge en abundants quantitats, incloses les espècies endèmiques del nord de Kenya com la zebra de Grevey's, el Hartebeest de Jackson i la girafa reticulada.

Mugie Conservancy està a l'avantguarda de la conservació, operant com una ramaderia de baix impacte juntament amb la preservació dels ecosistemes delicats i productius que alberguen fauna abundant. Els programes de pasturatge comunitari d'avantguarda i els projectes d'apoderament de la comunitat a través de l'assistència microeconòmica han fomentat el compromís i la inversió de la comunitat local en els objectius de conservació de Mugie.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Governors' Mugie House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes