WeTu Analytics

Governors' Mugie House

Day and Night Game Drives

Gaudeix dels nostres tradicionals jocs compartits amb un guia dedicat, altament qualificat i experimentat, disponible diàriament, en els nostres vehicles especialment dissenyats. Les unitats de joc poden sortir en qualsevol moment, encara que en general són millors al matí o a última hora de la tarda, quan els animals tendeixen a ser més actius, ja que la temperatura és una mica més fresc. Si voleu ampliar la unitat de joc de la tarda a primera hora de la nit, parleu amb el vostre guia.

Explora el paisatge variat de Mugie, des de la presa fins als boscos d'oliveres i matolls d'acàcia, amfitrió d'una gran quantitat de fauna diversa, incloent espècies endèmiques del nord Grevy Zebra, Hartebeest de Jackson, girafa reticulada i Gerenuk.

Inclòs en el preu de l'allotjament

Mostra més
Mostra menys

Tala the Reticulated Giraffe

Tala és sens dubte un dels “elenc de personatges” de Mugie! Amb pocs dies, Tala va ser portada a Mugie Conservancy per un ramat local després de començar a seguir el seu ramat de cabres. Va ser cuidada per Margaret, que ràpidament es va convertir en la seva mare substituta. Ara, quatre anys, passeja lliurement dins de la conservació, però sovint torna a la seva “casa” escollida a la seu central, on el personal està força acostumat a ser supervisat per aquesta presència imponent!

Mostra més
Mostra menys

Mugie Dam

La tercera presa privada més gran de Kenya, Mugie Dam al cor de la conservació, és una font d'aigua important per als animals abundants i aus, on unes poques hores es poden passar fàcilment veient la pagesia de la fauna salvatge.

Mostra més
Mostra menys

Anti-Poaching Unit

Els Mugie Rangers es basen molt a prop amb un equip de sanguinis que s'utilitzen per a les patrulles anti-caça furtiva diària. Visiteu la seva seu per conèixer el treball que fan, i experimentar el poder de les seves habilitats perfumades amb una demostració de seguiment.

Demana al gerent que reservi una visita per conèixer els gossos i els seus manipuladors. Si estan disponibles, estaran encantats de participar en una cerca simulada, per demostrar els gossos increïble sentit de l'olfacte, amb tu amagat com el 'caçador furtiu'! Estaràs impressionat amb la rapidesa amb què et troben! Una petita gratuïtat donada directament als manipuladors serà molt apreciada si heu gaudit de la vostra experiència amb ells.

Mostra més
Mostra menys

Big Cat Tracking

La investigació sobre depredadors de la zona ha vist un guepard i un lleó colat per tal de monitoritzar els seus moviments i entendre millor on es produeixen interaccions que poden conduir a conflictes entre humans i fauna salvatge.

Els clients poden sortir a fer un seguiment de lleons i aprendre més sobre el treball que s'està fent per permetre que els pastors i la vida silvestre convisquin entre si.

Mostra més
Mostra menys

Sundowners and Bush Picnics

El paisatge ondulat de Mugie ofereix uns excel·lents punts de vigilància per a un pícnic perfecte o un pícnic arbust. Com les postes de sol, aquest és un moment preciós del dia per prendre un minut i veure la posta de sol sobre el paisatge Laikipia amb una beguda freda a la mà.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bush Walks

Acosta't a la natura en un safari a peu i experimenta la bellesa indomable de la regió de Laikipia. Estar fora d'un cotxe et permetrà baixar al mateix nivell que la vida silvestre i les criatures més petites que habiten aquest increïble ecosistema. Aprèn tot sobre ells i la seva importància de la teva guia.

Mostra més
Mostra menys

Golfing

Gaudir d'una ronda de golf en aquest camp privat de 9 forats, que també és el camp de golf més septentrional de Kenya! Caddys estan disponibles per ajudar-vos si sou un principiant o un professional. Es suggereix un consell per al caddy, ja que no són empleats de la Mugie House dels Governadors. Es proporcionen clubs de golf si voleu demanar-los prestat.

El camp de golf també és un lloc perfecte per passejar o córrer, o per un lloc d'observació d'aus!

Mostra més
Mostra menys

Ranching and farming on Mugie Conservancy

Mugie Conservancy està a l'avantguarda de la conservació, que opera com a ramaderia de baix impacte i granja juntament amb la preservació dels ecosistemes delicats i productius que alberguen fauna abundant, i proporcionen corredors clau per a la vida silvestre entre l'altiplà de Laikipia, la Serralada Mathews i les terres de Samburu al nord i a l'est. Els clients són benvinguts a visitar les operacions de ramaderia i granja per entendre com cada funció juntament amb assegurar hàbitat essencial per a la vida silvestre.

Mugie Trading Stock ha provocat una nova era de la gestió ramadera comunitària, basada en la premissa dels recursos compartits. Aquest és un programa únic a Mugie, és un programa des del qual totes les parts es beneficien i fomenta la conservació, la consciència ambiental i ecològica.

Cap avall per visitar la granja Mugie per recollir ous acabats de posar o veure les vaques lleteres que es munyeixen a l'alba. Coneix la planta Miraa i com aporta ingressos molt necessaris per a molts dels nostres veïns de la comunitat. Dissabte és el 'Dip Day' de Mugie, una experiència fascinant per a aquells que vulguin veure aquest programa d'avantguarda per a ells mateixos.

Mostra més
Mostra menys

Spa treatments

Comptem amb un terapeuta de spa totalment format que us assegurarà que esteu ben cuidats mentre esteu amb nosaltres. Si us plau, sol·liciti el nostre menú de spa un cop estigui amb nosaltres i reservi a través del gestor amb antelació.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Governors' Mugie House

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes