WeTu Analytics

Camp Kalahari

Game Drives at Camp Kalahari

Les unitats de joc li permeten experimentar la vida silvestre únic del desert, com ara hiena marró, guineus d'orelles ratpenat i si tens la sort, lleó & elefant

Mostra més
Mostra menys

Walking with Meerkats at Camp Kalahari

Acosta't de prop i personal amb les nostres famílies de meerkats habituats. Sortiu del campament a la sortida del sol, de manera que estigueu preparats per cua aquests deliciosos omnívors mentre sortien a la recerca del seu esmorzar. Camini entre ells (aconsellat pel seu guia) i si vostè pren un seient que podria tenir la sort de confondre amb un túmul de tèrmits, on serà utilitzat com a punt de mira cap a fora per als depredadors.

Mostra més
Mostra menys

Camp Kalahari Bushmen Walk

Passar temps caminant amb un grup de bushmen Zu/'Hoasi per veure la seva antiga cultura, entenent com utilitzen la flora i la fauna per sobreviure en aquest entorn escàs.

Mostra més
Mostra menys

Camp Kalahari Horse Safaris

Explora aquesta zona salvatge i verge de la mateixa manera que ho van fer els primers exploradors, caçadors i missioners, a cavall.

Mostra més
Mostra menys

Camp Kalahari Quad Biking

Durant la temporada seca, passeu un quad al matí a través de la extensió lunar de les paelles.

Mostra més
Mostra menys

Fallen Baobab

Visiteu el lloc del Fallen Baobab, un dels tres arbres més grans i més antics d'Àfrica i el càmping de Livingstone i Selous..

Mostra més
Mostra menys

Zebra & Wildebeest Migration - Green Season only

Durant la temporada verda, experimenteu la migració de zebra i wildebeest, el segon més gran d'Àfrica, i l'últim que queda a l'Àfrica Austral.

Mostra més
Mostra menys

2 Hour Horse Riding Activity

Gaudeix d'una activitat tranquil·la de 2 hores al matí o a la tarda a cavall a través de les paelles amb el nostre expert guia d'equitació. Aquesta activitat no està inclosa en la tarifa nocturna, per la qual cosa s'ha de reservar addicionalment. Els clients que reserven l'activitat d'equitació perdran les altres activitats del Camp que s'executen al mateix temps.

Els nens a partir de 8 anys són benvinguts.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Camp Kalahari

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes