WeTu Analytics

Leroo La Tau

Leroo La Tau s'eleva majestuosament per sobre del riu Boteti, que s'estén a través de la frontera occidental del parc nacional Makgadikgadi Pans.

El parc, poblat per 30.000 zebra i wildebeest estretament acompanyat per depredadors, ofereix als hostes l'oportunitat d'experimentar l'estimulació de veure grans concentracions de joc i la interacció depredador resultant. La casa de camp ofereix un amagatall elevat sobre el riu on els hostes poden gaudir dels espectaculars albiraments de fauna que hem arribat a esperar en aquesta part de Botswana.

Amb només 12 xalets de luxe de palla tots amb vista sobre el magnífic parc nacional de Makgadikgadi paelles, cadascun amb bany privat. Hi ha un menjador, una sala de lectura i un bar al lodge principal, àmplies cobertes de fusta i una piscina d'immersió, on els clients poden submergir-se perfectament en l'experiència de vida silvestre definitiva a Botswana.

Després d'haver explorat la zona i gaudit d'un fenomen de fauna salvatge espectacular en les unitats de joc guiades de dia i nit, els clients poden retirar-se després del sopar a una esplèndida xemeneia amb vistes al riu.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Leroo La Tau

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes