WeTu Analytics

Grassland Bushman Lodge

Mai hi ha un moment avorrit a Grassland Bushman Lodge! Els clients són lliures de prendre la vida al seu propi ritme i gaudir de l'ambient únic de la casa de camp, però sempre trobareu que hi ha alguna cosa diferent a fer.

Vegeu una gran varietat d'animals i espècies d'aus de Kalahari a les unitats de caça, a cavall, o simplement mireu les nombroses espècies atrets pel nostre propi pou d'aigua. Gaudeix de moments memorables en companyia dels endèmics San arbusts de la zona. Aprendre a buscar menjar; fer medicaments: danses tradicionals; construir les seves cases i fins i tot com juguen junts. Coneix el nostre Projecte Predator, treball de rescat que realitzem amb lleons, lleopards i gossos salvatges.

Els clients del Grassland Bushman Lodge podran aprofitar la seva relació especial amb el San.

Les activitats de la vida real inclouen la recerca d'aliments i medicaments entre els diferents tipus de plantes i arbres que creixen a la regió (i us sorprendrà la riquesa de recursos que us envolten en tot moment). Els arbusts tornaran a promulgar com solien caçar carn, li mostraran com fer foc amb els seus pals de foc, preparar el seu menjar i descriure com construir les seves cases nòmades. També us mostraran alguns dels seus interessants temps passats i jocs culturals que tenen beneficis per mantenir la condició física.

Els depredadors de Grassland s'han salvat literalment d'una bala. Tots són animals problemàtics que han entrat a les explotacions ramaderes circumdants i, per tant, se'ls permet caçar. Willie captura aquests animals i amb l'ajuda del Departament de Fauna fa tot el possible per traslladar-los a noves llars on puguin estar segurs i lliures. Deu lleons van ser traslladats al parc transfronterer de Kgalagadi el 2012 i dos han estat traslladats a un parc privat de Lobatse aquest any.

Grassland té vuit xalets molt ben moblats, cadascun amb els seus propis banys, llits, armaris i tocador.

Cada instal·lació disposa d'aigua calenta constant. Podem allotjar fins a 16 persones en aquests xalets i tenir una suite familiar també. Disposem de dos bells edificis principals que contenen tant un menjador exterior com interior.

Quatre dels xalets són habitacions dobles permanents, un xalet és permanent King i els altres tres xalets es poden constituir com a bessons o dobles.

A Grassland Bushman Lodge també tenim un càmping sense electricitat per al viatger més aventurer.

Disposem de quatre càmpings que es poden reservar individualment o es poden reservar exclusivament per a grups més grans. Cada càmping té capacitat per a 5 persones.

Els quatre càmpings estan ben ombrejats, tenen aigua corrent, un pou de foc i un braier (graella de barbacoa). Al càmping també disposem de dues instal·lacions d'ablució; amb aigua corrent i una “caldera de ruc” per a aigua tèbia (la fusta per a la caldera de ruc és subministrada per Grassland Bushman Lodge).

Grassland Bushman Lodge és un petit món ple de meravella, autèntica, experiències culturalment riques.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Grassland Bushman Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes