WeTu Analytics

Mapula Lodge

El Mapla Lodge està situat als afores de la reserva de caça de Moremi, al delta d'Okavango. Amb 9 xalets de luxe amb mobles artesanals únics i peculiars, l'ambient és natural i terrosa.

La coberta de visualització còmoda de la zona principal, amb sofàs suaus i acollidors, té vista sobre la llacuna plena d'hipopòs. La piscina de refrigeració convida a examinar les belles vistes tranquil·les des d'una posició relaxada.
La visualització del joc, en vehicles oberts, és especialment bona en aquesta zona; la majestuosa flora fluvial al voltant de la casa alberga una gran varietat d'aus. Estar en una zona d'aigua permanent, activitats aquàtiques de Mpula Lodge inclouen poling mokoro tranquil·lament a través de canals plens de lliri. S'ofereixen safaris a peu amb guies experimentats; les unitats nocturnes ofereixen un canvi de tacar les espècies nocturnes de la zona. Es poden organitzar vols en globus i vols escènics en helicòpter per un cost addicional.

El següent comentari recent ho diu tot: “WOW WOW WOW. Necessito dir més? Ens va encantar aquest lloc i la gent meravellosa. Aquest és sens dubte un lloc per a les persones que són seriosos sobre la seva visualització del joc. L'entusiasme i la passió que mostren els guies i els rastrejadors, és increïble”.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mapula Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes