WeTu Analytics

Elewana Loisaba Lodo Springs

Camel Riding

El tradicional mode de transport a la terra seca del nord de Kenya i una altra gran manera d'experimentar Loisaba. Es poden organitzar passejades curtes o més llargues.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Una de les millors maneres de veure la vida silvestre a Loisaba és en una unitat de joc. Tant si aneu d'hora al matí com a última hora de la tarda, el vostre guia informatiu us portarà en un vehicle obert a través de les planes obertes, a través de l'arbust o al llarg de la riba del riu veient la gran varietat de jocs, ocells, plantes i arbres.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

La pesca es pot organitzar al riu i les preses, tingueu en compte que això és estacional i depèn de les pluges. Es poden subministrar equips, tant moderns com tradicionals.

Mostra més
Mostra menys

Horse Riding

Experimenta l'exhilaració única de muntar a les planes amb un ramat de zebra, caminant suaument per un bonic bosc de girafa o passat un ramat d'elefant. A cavall és possible acostar-se inusualment a la fauna salvatge i els nostres estables de cavalls han estat criats des del naixement a l'arbust pel que estan força acostumats a la seva presència. Nosaltres, però, requereixen un grau raonable d'habilitat de muntar.

Mostra més
Mostra menys

Walking

Una bona manera de veure la impressionant diversitat de Loisaba és a peu. Us acompanyaran guies tradicionals de Samburu el coneixement de la flora local, la fauna, la cultura i la història és inigualable.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Biking

Per a una mica d'emoció i adrenalina, agafa una bicicleta de muntanya i el teu guia i explora algunes de les rutes en bicicleta al voltant de Loisaba Conservancy sobre dues rodes.

Mostra més
Mostra menys

LOISABA CONSERVANCY’S ANTI POACHING UNIT

Loisaba Conservancy té el seu propi equip dedicat contra la caça furtiva, format per quatre gossos sniffer - Warrior, Machine, Memusi i Nanyokie - i el seu equip de manipuladors humans. Visiteu l'equip i apreneu sobre el seu dia a dia d'entrenament i activitats, i també veure una demostració contra la caça furtiva en acció.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Elewana Loisaba Lodo Springs

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes