WeTu Analytics

Uis Elephant Guesthouse

Full-day Brandberg Excursion - Min. 2 Pax

Després d'un esmorzar d'hora, vam sortir completament a través de llits fluvials secs a l'oest cap a la muntanya de Brandberg. Explorem parts del riu Ugab a la recerca d'elefants adaptats al desert i anem a nedar ràpidament en una de les piscines permanents al peu de la muntanya.

Inclou un dinar de pícnic, aigua i refrescos.

Mostra més
Mostra menys

Sundowner Drive - Min. 2 Pax

Sortim en un cotxe de natura paisatgística en un vehicle de safari 4x4 fins a un bonic lloc de la posta de sol. Aquí ens relaxem i gaudim de les impressionants vistes, algunes begudes i aperitius.

Algunes begudes i aperitius del sol inclouen el cotxe.

Mostra més
Mostra menys

Elephant Drive - Min. 2 Pax

Un matí o tarda 3-4 hores en cotxe de joc que surt de la casa d'hostes cap a la muntanya Brandberg. Explorem el llit del riu de sorra a la recerca dels elefants adaptats al desert esquiu.

La unitat inclou aigua potable.

Mostra més
Mostra menys

3 Nights Brandberg Hiking Experience Package

Les nostres experiències de senderisme Brandberg estan estrictament subjectes a disponibilitat i cal reservar abans
a l'arribada (amb un mínim de 4 setmanes d'antelació).

No recomanable de novembre a març a causa de la calor.

El paquet només està disponible per a un grup de min. 4 pax i inclou el següent:
1 nit Uis Elephant Guesthouse (DBB).
1 nit Brandberg senderisme i sortida de son (DBB + packs de dinar).
1 nit Uis Elephant Guesthouse (DBB).

Per a la caminada:
2 guies.
Tots els permisos necessaris.
Motxilla i material de dormir.
Aliments i aigua.

Nivell d'aptitud requerit:
El terreny requereix un calçat adequat, una mica d'equilibri i treball dur. El Brandberg no és fàcil ascendir i està gravant sobre les cames i el cos.

Brandberg Senderisme complet Itinerari:

Dia 01 - Arribada a Uis Elephant Guesthouse. A la nit, tindrem un briefing en preparació per a la gran caminada del dia següent. Després de la introducció, empaquetem les nostres bosses i assignem aliments i equips.

Dia 02 - Després d'un esmorzar d'hora, conduïm aproximadament 1 hora fins al peu del Brandberg al costat occidental. Després d'un breu briefing, estem fora de 09h00 i gaudim d'una introducció suau amb pendents cada vegada més grans. Cada mitja hora més o menys ens aturem per un breu respir. Depenent del nivell de fitness del nostre grup hauríem d'arribar al nostre lloc de dinar per 13h00. Aquí descansem una mica més a l'ombra abans d'abordar les últimes 2 hores per acampar. Hem d'estar al nostre lloc durant la nit al voltant de 16H00. Descansem i explorem la zona. El sopar es prepara més aviat, i ens anem a dormir tan aviat com es fa fosc.

Dia 03 - Ens llevem abans de la sortida del sol per prendre un cafè i esmorzar. Tan aviat com sigui prou lleuger per caminar, partim. Hauríem d'estar a la vora de la muntanya poc abans de començar el
descendir real, de la mateixa manera que la primera llum toca l'horitzó. Passem una estona gaudint d'aquesta
espectacle majestuós. A partir d'aquí continuem cap avall amb parades regulars. Tot el viatge avui és d'unes 4 hores. Un cop tornem al nostre vehicle, les primeres begudes tenen un sabor excepcionalment bo. Traslladem de nou a Uis Elephant Guesthouse a temps per dinar. La tarda és d'oci. Durant la nit a Uis Elephant Guesthouse.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Uis Elephant Guesthouse

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes