WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Situat sobre un penya-segat, amagat sota les suculentes eufòrbia, Mashatu Euphorbia Villas és el magnífic nou campament de cinc estrelles eco dins de la reserva de caça de Mashatu.

MEV és una composició íntima de 8 viles de luxe. La forma de les viles s'inspira en la beina Mopane local. L'arbre de Mopane és molt significatiu en aquesta zona, ja que és la principal font d'aliment per a tots els animals durant els mesos molt secs d'hivern. Les corbes i les formes úniques estan modelades amb matèries primeres locals, per ressò de la impressionant bellesa natural de la reserva.

La sostenibilitat és el cor del glamur terrenal, amb piscines d'immersió privada climatitzada, aire condicionat solar i un fil de consciència de conservació en tots els elements del campament.

Amb un 92% de dies sense pluja anual a Mashatu, l'energia solar va ser el pas lògic a seguir, juntament amb els sistemes de tractament d'aigua d'última generació i reciclatge, creant un oasi d'harmonia de la conservació.

Els clients són benvinguts a les seves pròpies viles privades amb cobertes amb vistes al barranc de sota. Les 8 viles aïllades encarnen una quietud, una solitud pacífica per desconnectar i deixar anar. Disposen de dutxa interior i dutxa exterior, lavabo interior i segon “loo amb vista” i són espaioses amb moltes zones d'estar i punts de relaxació.

Els espais comuns airejats animen els hostes a connectar amb el paradís indomable que els envolta, mentre que els racons acollidors donen la benvinguda a una aura de relaxació. Els clients són benvinguts al niu, situat a la vora de la cara del penya-segat, per gaudir del seu cafè del matí i veure la sortida del sol. Durant el te alt, molts antílops i elefants es poden veure bevent i frolicking al riu Majale sota el campament, ja que els turons rodants es relaxen cap a l'horitzó.

Els clients gaudeixen de l'essència de l'exclusivitat amb només 4 persones per vehicle de safari mentre exploren la reserva de 32000 hectàrees (76600 hectàrees), amb guies especialitzats amb una mitjana de 14 anys d'experiència a Mashatu, mostrant les observacions diàries de lleó, lleopard, guepard, elefant, hiena i planes generals. Tornant després del viatge nocturn, es creen vetllades màgiques de foc, ja que els clients se sentin sota els canelobres d'eufòrbia il·luminades, gaudint de sabors frescos i assaborint l'experiència gastronòmica dramàtica.

Amb una infinitat de maneres d'explorar la reserva, Mashatu Euphorbia Villas ofereix un antídot a l'experiència tradicional de Botswana, redefinint l'experiència de vida salvatge immersiva de luxe.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mashatu Euphorbia

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes