WeTu Analytics

Mashatu Euphorbia

Game Drives

Els vehicles de Safari meandre a la reserva dues vegades al dia, portant els visitants en contacte estret amb una Àfrica que es coneix en gran mesura només en documentals de vida silvestre i llibres brillants. Però aquesta Àfrica és real i clarament tangible a través dels sis sentits. En ser terra privada, Mashatu és capaç d'oferir safaris sense sostre, millorar l'experiència de visualització. Els clients poden veure les espècies nocturnes, ja que les unitats de tarda continuen a la nit, abans de tornar a casa per sopar.

Mostra més
Mostra menys

Mashatu Walking Safaris

A Mashatu hi ha una gran varietat de paisatges, tipus de vegetació i ecosistemes que haurien de viure de primera mà. Walking Mashatu ofereix a l'amant del desert, l'observador d'ocells, el botànic, l'intrèpid excursionista i l'entusiasta de la natura l'experiència final mentre caminem per la Terra dels Gegants.

El Mashatu Walking Safari es pot gaudir com una activitat ad hoc o com una aventura durant la nit de diversos dies.

Adhoc Walking Safari: L'oportunitat perfecta per combinar l'exercici amb centrar-se en les criatures més petites i no menys interessants de Mashatu, sovint es va perdre quan fora en un vehicle en safari. Tot i que sorgeixen moltes oportunitats per veure el joc gran, l'atenció se centra en els petits aspectes, sovint ignorats de l'arbust - pistes, plantes, insectes, etc. un caminador és part del medi ambient i no només un espectador. No hi ha millor lloc per gaudir d'un safari a peu que a La Terra dels Gegants. Aquesta peça diversa i mamut d'Àfrica és el lloc perfecte per presenciar les complexitats dels animals salvatges d'Àfrica, conèixer els secrets amagats de la natura, trobar les criatures més petites amagades a les seves cases arbustives i veure com l'ecosistema implica la interrelació entre les espècies.

Aventura de diversos dies: safaris a mida s'adapten a la disposició dels clients en safari. Les distàncies cobertes per dia depenen de la capacitat i preferència dels convidats. No hi ha límit en el nombre de nits dedicades al safari a peu. No obstant això, es suggereix que es reserven almenys tres nits. Els convidats acampen en un dels tres campaments dissenyats específicament per a la comoditat a l'arbust. L'equipatge es transporta en vehicle entre campaments per donar a l'hoste l'oportunitat de gaudir plenament de la caminada, sense haver de portar cap equipatge.

Un safari a peu significa acostar-se al rugit del lleó, l'udol de la hiena, el crit del xacal i el xiulet del mussol tacat de perles durant les nits estrellades al voltant de la foguera. Un safari a peu complementa la magnificència d'una sortida del sol, una lluna plena i albiraments simplement no és possible des d'un vehicle o les comoditats d'un alberg.

Mostra més
Mostra menys

Horizon Horseback Mashatu

Horizon Horseback Mashatu és honrat amb la reputació de tenir els millors cavalls escolaritzats del continent africà. Envoltat de multitud de flora i fauna d'Àfrica, vine a explorar aquest impressionant terreny des de cavall, en companyia d'experimentats amfitrions eqüestres africans que tenen un ampli coneixement i experiència de l'arbust. No hi ha res més emocionant que galopar a cavall al costat de ramats d'antílops, sobre les salvatges planes obertes de Mashatu, puntades de pols al cel de la posta de sol.

El Mashatu Horse Safari es pot gaudir com una activitat ad hoc o com una aventura durant la nit de diversos dies.

Adhoc Horse Safari: Horizon Horseback Mashatu és reconegut com tenir els millors cavalls escolaritzats de tots els operadors de safari de cavalls a l'Àfrica. Les experiències poden diferir de Mashatu al Delta d'Okavango, als deserts de Namíbia a les migracions de Tanzània i Kenya, però una cosa acordada per tots els visitants i operadors de cavalls per igual, és que els cavalls Horizon Horseback Mashatu són els més ben entrenats i els “més endavant” de l'altre operadors.

Aventura de diversos dies: Hi ha combinacions de safaris per a cavalls entre els quals el convidat pot triar, incloent experiències salvatges de diversos dies.

Tingueu en compte que només els genets de cavalls competents i regulars han de considerar aquesta activitat com l'operador d'aventura Mashatu, en interès de la seguretat, posarà a prova les habilitats i la capacitat dels genets. El personal experimentat finalitzarà la reserva si l'hoste no és prou hàbil per viatjar per un país salvatge on vagin animals perillosos.

Mostra més
Mostra menys

Mashatu Photographic Hides

L'experiència PhotoMashatu comprèn un fotògraf resident de fauna, amb seu a Mashatu Lodge i el hide Matebole PhotomasHatu. Els clients de Mashatu poden obtenir l'experiència fotogràfica del fotògraf o simplement visitar un dels hides durant la seva estada, que es cobrarà com a activitat addicional per sobre de les tarifes diàries d'allotjament.

El hide fotogràfic és una estructura construïda per maximitzar el potencial fotogràfic dels animals que els visiten. L'amagatall es pot utilitzar per veure la fauna de la manera normal, però s'han posicionat tenint en compte l'angle del sol, el fons i l'angle que ocupa l'espectador en relació amb els animals i les aus.

El hide Photomashatu ofereix tant a l'aficionat com al fotògraf professional les oportunitats més úniques i delicioses per gravar un safari memorable a Mashatu.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Mashatu Euphorbia

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes