WeTu Analytics

Safari Plains

CLASSIC SAFARIS

Els variats hàbitats de la reserva de caça de la Gran Mabula proporcionen condicions ideals per a una sorprenent selecció de grans mamífers, inclosos els Big Five, altres depredadors com Brown Hyena i Jackal i Cheetah, i una impressionant varietat d'antílops de Red Hartebeest a Eland, Gemsbok i Blesbok. Això no vol esmentar el guepard esquiu, el teixó de mel descarat i les omnipresents guarderies de warthogs que recorren el seu camí durant el safari.

Un safari d'hora al matí al voltant de la sortida del sol i la tarda Safari amb els capvespres s'ofereixen als hostes allotjats, i depenent de l'època de l'any que visiteu, cada experiència pot ser única. Mireu el canvi viu de les estacions com els matolls verds i les praderies donen pas als grisos arbussos i grocs de la tardor.

Vegeu Impala, zebra, girafa i estruç pasturen junts en les vastes planes de pastures obertes; el ramat d'elefant estavellant-se a través d'arbust gruixut per arribar a les fulles més sucoses i un parell d'hipopòtam tímid amagant tot menys les seves fosses nasals que sobresurten sota l'aigua.

Admireu l'orgull de lleó resident que es mantingui sota una espina africana després d'una caça esgotadora o mireu en silenci com la bella, però aterridora, Golden Orb spider gira la seva gruixuda teranyina a través de dos arbres Silver Cluster Leaf.

Cada safari drive revelarà noves olors, sons curiosos i la bellesa d'un autèntic paisatge africà per delectar els teus sentits.

300 espècies d'ocells
60 mamífers
Cinc Grans
Nombroses plantes, rèptils i espècies d'insectes
Guies qualificades realitzen safari de vehicles oberts en creuers terrestres de luxe a través de la reserva privada de 12 000 hectàrees.

Mostra més
Mostra menys

GUIDED SAFARI WALKS

Sortint de la casa de camp, Guies t'acompanyarà en una experiència que t'introdueix a la Natura a un nivell íntim. Estar a peu permet presenciar el detall tant de Flora com de Fauna a diferent escala, destacant sovint espècies més petites i menys familiars. Els guies estan específicament qualificats per dur a terme safaris a peu i estan ben equipats per garantir la seguretat.

Utilitza sabates còmodes per caminar i roba de color caqui per combinar-se amb l'entorn natural. No es permeten colors vius.

Hora de sortida: 05h30 (estiu) — 06h30 (hivern)
Convidats mínims: 2
Hostes Màxim: 8
Restriccions d'edat: Per sota de 16 anys no permesos

Mostra més
Mostra menys

HORSEBACK SAFARIS

Safaris a cavall ofereixen una perspectiva diferent per a la visualització de la fauna. Beneficia't de l'alçada i la mobilitat que ofereix la seva instal·lació i que diferencia aquesta oportunitat de la resta d'activitats.

Guies experimentades asseguren que els pilots són conscients de les precaucions de seguretat necessàries. Es recomana pantalons llargs i sabates tancades.

Horari de sortida Estiu: 06h00 — 09h00 | 16h00
Horari de sortida Hivern: 07h00 — 10h00 | 15h00
Durada de la ruta: 2 hores (1,5 hores en ruta, i mitja hora d'inducció)
Restriccions d'edat: Per sota de 5 anys no permesos

Mostra més
Mostra menys

ECO ADVENTURE TRAILS (QUAD BIKE SAFARIS)

Participa en una aventura sobre interessants rutes en una bicicleta Quad. Amb l'èmfasi en la seguretat, els guies asseguren que els participants porten l'equip de seguretat necessari abans d'explorar la reserva. El safari es realitza en bicicletes Suzuki Quad de 250cc que es poden conduir en forma manual o automàtica.

Horari de sortida Estiu: 07h00, 10h00, 15h00 i 17h00
Horari de sortida Hivern: 08h00, 11h00, 14h00 i 16h00
Freqüència: 1,5 hores (1 hora en ruta, i mitja hora per inducció), diari
Restriccions d'edat: Per sota de 5 anys no permesos
Aquestes activitats es poden reservar a la recepció per un suplement.

Mostra més
Mostra menys

HOT BALLOON SAFARIS

La tripulació del globus, formada pel pilot i dos tripulants, arribarà a la Lògia la tarda prèvia al vol, es reunirà amb els passatgers i els breu en el safari en globus del matí següent. El vol té una durada aproximada d'una hora, a partir de les 06h00 en una zona adequada seleccionada a la reserva, segons la direcció del vol i les condicions meteorològiques del dia. Els nostres Rangers el transferirà de tornada a la casa de camp a temps per esmorzar.

L'anterior inclou el seu vol, xampany servit durant el vol i un certificat de “valentia”.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Safari Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes