WeTu Analytics

Amakhala Game Reserve

Reserva de jocs d'Amakhala és una opció ideal per a la vostra destinació Big 5 Safari.

Aquesta reserva de 8.500 ha és coneguda per la seva topografia veritablement impressionant, creada pel riu Bushman que travessa lentament.

No només oferim el tan buscat Big 5, sinó que hi ha més de 16 espècies d'antílops, zebra, girafa i moltes altres petites espècies interessants. Els nostres albiraments d'elefant són propensos a ser el punt culminant de la seva estada. A més de les unitats de joc, també oferim creuers en vaixell i passejades guiades. Les Lodges Amakhala Heritage Collection of Lodges són cada propietari gestionat i únic, oferint una àmplia varietat d'allotjament i estil personalitzat. Estem orgullosos d'oferir-li el magnífic servei Amakhala i la famosa hospitalitat.

Guiat per guardaparres experimentats, podeu tornar a la natura i explorar la fauna diversa i els paisatges abruptes de la vall del Cap Oriental i arbustiu a la reserva de caça d'Amakhala. Aquesta experiència arbust crearà records, que perduraran mentre es pon el sol africà.

Les unitats de joc matinal i nocturn en Land Rovers obertes a través de la reserva de caça d'Amakhala us deixaran en sorpresa de la diversa vegetació i paisatges espectaculars que abunden aquí. Per a un canvi de ritme, gaudir de l'observació d'aus i la detecció de jocs mentre navega suaument pel riu Bushman. S'han inclòs descansos per fer que la vostra experiència de safari sigui molt més agradable.

La Reserva de Joc d'Amakhala ha estat guardonada amb el segell voluntari pel Comerç Just en Turisme de Sud-àfrica (FTTSA). Basat en l'adhesió a criteris específics, com ara salaris justos i condicions de treball, la distribució justa dels beneficis, la pràctica empresarial ètica i el respecte als drets humans, la cultura i el medi ambient, l'etiqueta FTTSA és un aval independent de la pràctica turística justa i responsable a Sud-àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Amakhala Game Reserve

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes