WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Standard Suite

Des del moment en què entres a bord de la Reina Zambezi, es fa evident que no es va estalviar cap despesa en la creació d'una de les experiències de safari fluvial més singulars del món. Equipades amb 14 suites de bon gust i luxoses: deu suites estàndard i quatre suites principals, totes les suites disposen de bany privat (només dutxa) i persianes corredisses de longitud completa tant per a la privacitat com per a la protecció contra el sol.

Els assecadors de cabell, articles de tocador, bates i sabatilles es proporcionen per a la seva comoditat, mentre que les caixes fortes electròniques a cada habitació són ideals per emmagatzemar els seus objectes de valor. Totes les suites tenen capacitat per a dos adults, i dues de les suites estàndard més grans poden prendre un màxim de tres adults. Les suites es poden configurar amb un llit doble o dos llits individuals.

Mostra més
Mostra menys

Master Suite

Mentre que els dos tipus de suites us permeten relaxar-vos en un entorn luxós, les nostres suites principals són una mica més grans, i tenen balcons més grans que alberguen dues gandules i una taula. Les nostres suites mestres també disposen de portes corredisses laterals i frontals per a una vista realment panoràmica del vostre entorn.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Zambezi Queen by Mantis

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes