WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

UN HOTEL BOUTIQUE FLOTANT EN UNA CLASSE PRÒPIA

Zambezi Queen és un vaixell de luxe de 5 estrelles de 42 metres de llarg que ofereix una sofisticació inigualable en una de les ubicacions més remotes del planeta. El millor de tot, com a convidat a l'embarcació, es pot gaudir d'unes vacances de safari al riu veritablement úniques i aventureres, tot i estar envoltat de total comoditat i elegància.

Totes les 14 suites del Zambezi Queen disposen d'aire condicionat i balcó privat, on podreu gaudir d'una vista panoràmica sobre el riu Chobe i el paisatge africà més enllà. Despertar a la vista d'un elefant bevent del riu, o veure una àguila de peix vol - tot des de la comoditat del seu propi llit de luxe.

A diferència d'un alberg terrestre, Zambezi Queen navega aproximadament 25 km del riu Chobe, el que li permet explorar diferents punts de vista i gaudir de la visualització de jocs inigualable. Els bancs del Parc Nacional de Chobe compten amb una de les poblacions d'elefant més denses del continent africà - estimada en aproximadament 120 000. El Parc també acull un gran nombre de búfals, lleopard i lleó, juntament amb una gran varietat d'antílops i abundants aus.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Zambezi Queen by Mantis

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes