WeTu Analytics

Zambezi Queen by Mantis

Suite

(10 habitacions)

Des del moment en què passeu a bord de la Reina Zambezi, es fa evident que no es va estalviar cap despesa en la creació d'una de les experiències de safari fluvial més singulars del món. Totes les suites disposen de 14 suites de bon gust i luxoses: deu suites i quatre suites de luxe, totes disposen de bany privat (només dutxa) i persianes corredisses de longitud completa tant per a la privacitat com per a la protecció del sol.

Assecadors, articles de tocador, bates i sabatilles per a la vostra comoditat, mentre que les caixes fortes electròniques de cada habitació són ideals per guardar els vostres objectes de valor. Totes les suites tenen capacitat per a dos adults, i dues de les suites més grans poden prendre un màxim de tres adults. Les suites es poden configurar amb un llit doble o dos individuals.

Mostra més
Mostra menys

Luxury Suite

(4 habitacions)

Tot i que tots dos tipus de suites us permeten relaxar-vos en un entorn luxós, les nostres Suites de luxe són una mica més grans i tenen balcons més grans que alberguen dues gandules i una taula. Les nostres Suites de Luxe també disposen de portes corredisses laterals i frontals per a una vista realment panoràmica del seu entorn.

Mostra més
Mostra menys

Suite - Triple

Dues de les Suites són habitacions triples amb llit supletori i poden allotjar fins a tres adults cadascuna.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Zambezi Queen by Mantis

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes