WeTu Analytics

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

Nyamatusi Caoba és l'experiència perfecta de safari de luxe per a famílies. Format per 2 suites de luxe i 2 suites familiars de luxe enclavades sota antics arbres de caoba a les frondoses ribes del poderós riu Zambezi, el campament ha estat dissenyat pensant en l'estil i la serenitat.

Mana Pools, conegut com un dels últims parcs pioners que es troben a la gran vall africana del Rift, és un paradís dels exploradors. Aquí, els hostes poden experimentar la potència crua de la natura quan piragüisme pel riu Zambezi, o veure com es desplega una extravagància de fauna salvatge en les unitats de joc.

Promovent una filosofia que abraça les famílies en estat salvatge, els nens són rebuts al campament amb el nostre kit especial d'inici 'Ngwana Club' i una àmplia gamma d'activitats que ofereixen, incorporant activitats a mida per a nens de totes les edats. Un dia en la vida d'una família en safari a Nyamatusi Caoba és fluid, emocionant, variat i ple de moments especials que viuran en la història familiar per sempre.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes