WeTu Analytics

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

Walking Safaris

Lluny de la comoditat d'un vehicle de safari, tots els sentits es desperten de sobte quan estàs a peu. Els nostres guies a peu us acompanyaran a través de l'arbust mentre us ensenyaran sobre la cullera animal, els insectes interessants, les plantes i la geologia de la zona.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Dirigida per un dels nostres guies experimentats, podràs veure una magnífica fauna autòctona de la zona. La vostra guia us mostrarà els llocs amagats millors per a la visualització del joc i us donarà coneixement de la informació privilegiada. Amb anys d'experiència, les nostres guies African Bush Camps són conegudes per ser algunes de les millors del negoci.

Mostra més
Mostra menys

Canoeing Safari

El Lower Zambezi River és l'escenari perfecte per a un safari d'aventura en piragüisme. Paddle al llarg de les tranquil·les aigües del riu Zambezi i gaudir dels paisatges verges del Parc Nacional de les Piscines Mana des d'un angle únic. En el vostre safari de piragüisme tindreu l'oportunitat de veure fauna salvatge com hipopòtams, cocodrils, elefants i aus increïbles.

Mostra més
Mostra menys

Catch and Release Fishing

Proveu la vostra mà en la pesca des de la vora del riu Zambezi. Peix per tigre, orada (tilàpia), vundu, i moltes altres espècies sobre una base de captura i alliberament.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

Delicia't en la crida del skimmer africà, fotografia el abellerol carmí meridional o el trogon Narina. O simplement seure i gaudir de les seves belles cançons.

Mostra més
Mostra menys

The Ngwana Club

Des passejades per la natura al voltant del campament i la narració de contes fins a arts culturals i manualitats i classes de cuina club de cub, els nens de l'African Bush Camps' es van centrar en el Club Ngwana crea un entorn divertit i educatiu per als nens en safari

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Nyamatusi Mahogany

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes